Obavijesti

Sport

Komentari 5

Hajduku bodovi u gostima, Osječani ogorčeni na suca

Hajduku bodovi u gostima, Osječani ogorčeni na suca
10

Hajduk je stigao do prve gostujuće pobjede ove sezone. Na Gradskom vrtu su svladali Osijek, unatoč tome što su na kraju "opasno živjeli"

VIDEO

Hajdukov trener Goran Vučević odahnuo je kad je sudac Zlatko Šimčić odsvirao kraj. Splićani su od 66. minute igrali s desetoricom, jer isključen je Linić, no pobijedili su Osijek u Gradskom vrtu 2-1 i izjednačili se s Rijekom, Zagrebom i Slavenom na drugome mjestu.
Osijek je napadao, no Hajduk je poveo u 39. minuti nakon asistencije Rubila za prvog strijelca lige Kalinića. Domaći su prosvjedovali tvrdeći da je Hajdukov branič pritom igrao rukom.
Drago Gabrić u 52. minuti je "tuširao" domaće - zabio je Skenderu s više od 20 metara. Primorčev gol za 1-2 pa isključenje Linića donijeli su totalnu ofenzivu Osječana, ali zid pred opet odličnim Subašićem ipak je izdržao.
Na kraju je došlo do sukoba ispred svlačionice, a "vatreno" je bilo i na novinskoj konferenciji. Ilija Lončarević se na njoj nije niti pojavio, a Vučević je zajedno s igračem utakmice Kalinićem otišao prije kraja. U Osijeku su bijesni jer smatraju da nisu pobjeđeni samo od Hajduka, već i od nekih viših instanci.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju