Obavijesti

Sport

Komentari 10

Halilović i Pašalić stigli su na Šubićevac: Idemo po pobjede

Halilović i Pašalić stigli su na Šubićevac: Idemo po pobjede
7

Mlada U-21 reprezentacija sutra dočekuje San Marino na stadionu u Šibeniku u sklopu kvalifikacija za Europsko prvenstvo. Utakmica na Šubićevcu počinje u 17 sati

VIDEO

Hrvatska nogometna reprezentacija do 21 godine sutra u 17 sati dočekuje reprezentaciju San Marina na stadionu Šubićevac u Šibeniku. Mladi "vatreni" prvi su u svojoj skupini ispred Švedske i Španjolske, imaju tri pobjede iz tri susreta uz gol razliku 8-0. Uoči sutrašnje utakmice izbornik Nenad Gračan održao je press konferenciju. 

- Veliko nam je zadovoljstvo što smo opet u 'nogometnom gradu', drago mi je i da je pozitivna atmosfera oko kluba zbog dobrih rezultata i nadam se da će se to odraziti i na posjeti, bez obzira na ime našeg protivnika. Ova utakmica nam je jako važna. Mi jesmo favoriti, ali u sportu se danas svašta događa, najvažnije je da budemo ozbiljni, kako bi naša neupitna kvaliteta došla do izražaja, i kako bi osvojili sva tri boda - rekao je Gračan. 

Izbornik je dodao da su domaćini napravili sve kako bi travnjak bio pripremljen optimalno, ali je još premekan zbog vremena. 

- Ima dosta vlage, teren je jako mekan, ali sigurno da će domaćini učiniti sve da bude optimalno spreman, kako bi naša kvaliteta i brza igra mogla u potpunosti doći do izražaja.

Izbornik je zadovoljan kadrom koji ima na raspolaganju i formom igrača.

- Više manje svi igraju u svojim klubovima, igraju dosta, i važne su karike. Pogotovo ovi u inozemstvu, koji igraju u jakim klubovima i dobro stoje na ljestvicama. Taj kontinuitet nas veseli, on je razlog našeg zadovoljstva i optimizma. Danas ćemo vidjeti što če biti s momčadi, a s obzirom da smo puno utakmica odigrali, možda i svjesno odmorim neke igrače. Mogao bih napraviti neke novitete s pojedinim igračima. Mogli bi igrati na novim pozicijama koje nisu adekvatno popunjene - zaključio je izbornik mlade reprezentacije.

Hrvatska nakon San Marina dočekuje reprezentaciju Španjolske na Rujevici 17. studenog. Iako na raspolaganju ima moćnu momčad, Gračan je sastav skupljao u hodu.

- Neki igrači iz inozemstva imali su malo problema zbog štrajka u zračnom prometu, ali sada su svi tu, a Kovačić bi nam se trebao priključiti nakon ove akcije, kad stignemo u Medulin. Svi su zdravi, jedino Jozo Šimunović ima malo problema sa skočnim zglobom, no vjerujem da će ga liječnička služba osposobiti. Ako ne za ovu, onda za utakmicu sa Španjolcima - zaključio je izbornik.

Gračan je u razgovoru za Goal pričao i o Anti Ćoriću. Kaže kako je Ante nasmiješen te da se ne osjete problemi u klubu na njemu. Što kaže o Anti te o pojačanjima za ovu akciju pročitajte na Goalu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'
EMOTIVNA OBJAVA

Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'

Treneru Dinama preminula je majka, a iz kluba su se oglasili emotivnom objavom pjesme koju često pjevaju Bad Blue Boysi i tako pružili podršku

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...
TEŠKI DANI

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...

Igrači dva mjeseca nisu dobili u plaću pa su odlučili štrajkati i ne dolaziti na treninge. Takva odluka će biti na snazi dok klub riješi dug prema njima, ali pitanje kako će to napraviti obzirom da je račun u blokadi
VIDEO Cirkus u Turskoj: Monaco slavio protiv Fenera, huligani utrčali na parket i napali ih!
NOVI PROBLEMI

VIDEO Cirkus u Turskoj: Monaco slavio protiv Fenera, huligani utrčali na parket i napali ih!

Gosti su burno proslavili pobjedu, neki igrači su i pretjerali, a to je razbjesnilo pristaše Fenerbahčea koji su utrčali na parket i htjeli ih pretući