Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
4 komentara

Haris Handžić iz Sarajeva blizu prelasku u Dinamo

AS donosi da je Zdavko Mamić pismeno potvrdio da želi mladog napadača Sarajeva Harisa Handžića (17), a cijena je oko pola milijuna eura

Sportin.ba
Foto: Sportin.ba

Već dulje vremena se priča o odlasku 17-godišnjeg napadača Sarajeva Harisa Handžića u zagrebački Dinamo. Gotovo svaku proljetnu utakmicu u Premijer ligi BiH gledao ga je jedan od skauta izvršnog dopredsjednika Dinama Zdravka Mamića, a među njima i Fahrija Dautbegović. U nedjelju se navodno javio zajednički prijatelj Zdravka Mamića i jednog od čelnika FK Sarajevo Mustafe Dučića i rekao da je Mamić pismeno potvrdio da želi Handžića, a cjelokupni transfer iznosi oko pola milijuna eura, donosi AS.
- Moramo priznati da svi zajedno gledamo što je u interesu kluba. U dogovoru s predsjednikom kluba Šumanom i potpredsjednikom Bašićem zaključili smo da je to u ovom trenutku najbolje i za klub i za Handžića, pa će se ovaj transfer gotovo sigurno realizirati - rekao je za AS Mustafa Dučić.
Sam Handžić je prije desetak dana izjavio da živi za dan kad će obući Dinamov dres.
- Ipak je Dinamo veliki klub, a svi znamo gdje i za koliko novca idu njihovi igrači. To me raduje, jer se i ja nadam da bi jednog dana mogao završiti u nekom klubu iz lige 'petice' - rekao je Handžić.
HARIS HANDŽIC
Haris Handžić je rođen 20. srpnja 1990. i trenutačno je igrač FK Sarajeva. Jedan je od najtalebntiranijih igrača u Bosanskoj Premier ligi. Osim Dinama, interes za mladog igrača pokazali su i Anderlecht i Dinamo iz Kijeva.

Naši partneri pišu
Message