Obavijesti

Sport

Komentari 0

Harry Redknapp: Kranjčar je igrač vrhunske klase!

Harry Redknapp: Kranjčar je igrač vrhunske klase!
3

Na treninzima Niko redovito zabija ovakve golove, rekao je menadžer Portsmoutha, koji misli kako ima puno bolju momčad nego prošle sezone

VIDEO

Sezona karijere Nike Kranjčara u subotu popodne je nastavljena još jednim golom. Ovoga puta je iz slobodnjaka fantastično pogodio desne rašlje i postavio konačnih 2-0. A ujedno i zaradio novu 'rundu' pohvala menadžera Harryja Redknappa.
- Njegova nogometna vještina je izuzetna, vrlo je kvalitetan igrač, prava klasa. Na treninzima redovito zabija takve golove - rekao je oduševljeni Nikin trener, koji se prisjetio i sličnog pogotka od prošle sezone.
- Zabio je na ovakav način i lani protiv Fulhama. Čim primi loptu u zoni udarca, Niko postaje prava napast za protivničku obranu.
Redknapp je pohvalio i ostatak momčadi, koju smatra puno boljom nego prošle sezone.
- Jači smo nego lani, a pogotovo prije dvije sezone, kada sam preuzeo jednu jako lošu momčad. I nema posebne tajne uspjeha, jednostavno imamo bolje igrače - završio je Redknapp.
A Niko Kranjčar je posljednjih dana doista 'na sedmom nebu'. Zabio je Engleskoj na Wembleyju, a priču je upotpunio i s ovim golom Birminghamu.
- Ovo je bio stvarno veliki tjedan za mene. Na Wembleyju smo željeli dokazati svima kako smo velika momčad i mislim da smo uspjeli u našoj namjeri - rekao je Niko, nakon čega se osvrnuo i na svoj posljednji gol.
- Udario sam loptu stvarno odlično i na sreću pogodio tamo gdje je trebalo. To je bio najbolji gol iz slobodnog udarca u mojoj karijeri. Nove lopte odgovaraju napadačima. Može ih se dobro zavrnuti. U prošlosti nisam previše izvodio slobodnjake. U Hrvatskoj je uvijek bilo odličnih izvođača, pa sam im obično prepuštao da pucaju slobodnjake. I u Portsmouthu ima odličnih pucača, kao što su Matt Taylor i John Utaka, ali ovaj put prekršaj je bio dosta na lijevoj strani, što je idealna pozicija za mene.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...