Obavijesti

Sport

Komentari 12

Harry: Trebali smo pobijediti, N. Kranjčar ima lakšu ozlijedu

Harry: Trebali smo pobijediti, N. Kranjčar ima lakšu ozlijedu
1

Igrači su tijekom prvog poluvremena napravili ama baš sve što sam od njih tražio. Mislim da su uistinu bili izvrsni, rekao je Redknapp te dodao da je Niko ozlijeđen

VIDEO

Kad sam na poluvremenu ušao u svlačionicu, nisam mogao vjerovati da gubimo 1-0, rekao je Harry Redknapp, trener Tottenhamovih nogometaša, nakon nedjeljnoga domaćeg premierligaškog poraza (3-1) od Manchester Uniteda.

- Igrači su tijekom prvog poluvremena napravili ama baš sve što sam od njih tražio. Mislim da su uistinu bili izvrsni. Momci u veznom redu, Livermore i Sandro, sjajno su pritiskali Scholesa i Carricka onemogućujući ih da proigravaju Rooneyja u vršku napada.

- Funkcionirali smo toliko dobro da smo samo mi mogli biti u vodstvu na poluvremenu. Nažalost, 1-0 vodio je United. Nismo dobro markirali kod Youngova kornera i Rooney nam je pospremio loptu u mrežu.

- Igračima sam na poluvremenu rekao: "Možemo dobiti ovu utakmicu"! Onda smo drugo poluvrijeme započeli jednako dobro kao i prvo. Opet smo u potpunosti dominirali, De Gea je obranio jedan jako dobar udarac i onda smo nakon dekoncentracije prilikom njihova izvođenja auta primili drugi gol.

- Gospodarili smo utakmicom, a gubili smo 2-0. Mentalno je to jako teško za podnijeti. Igrači su se morali pitati kako to da gubimo 2-0 uz ovakvu dobru igru. Pitao sam se i ja.

- Svejedno, bilo je u našoj igri puno toga pozitivnog. Bio sam vrlo zadovoljan predstavom mojih igrača. Dali su sve od sebe i bili izvanredni na travnjaku.

Redknapp je otkrio da je Garetha Balea poštedio napora utakmice zbog pretrpljene viroze, te da je Niko Kranjčar dobio samo završnih desetak minuta zbog problema s ozljedom gležnja.

- Unatoč vezanim porazima od Arsenala i Manchester Uniteda, mislim da smo i dalje mi favoriti za treće mjesto. Nažalost, prednost od deset bodova pred Arsenalom prebrzo se otopila na četiri, ali...

- U svakom slučaju, bio bih jako razočaran da ne završimo treći, a još bih razočaraniji bio da ne završimo niti četvrti.

- Neće biti lako. Slijede nam dvije vrlo teške gostujuće utakmice protiv Evertona i Chelseaja - dodao je menadžer sjevernolondonske momčadi.

Na novinarsko pitanje je li mu koncentraciju ipak malo omelo špekuliranje oko njegova angažmana na klupi engleske nogometne reprezentacije, 64-godišnji se trener izrazio niječno:

- Nipošto. U subotu sam nakon našeg treninga otišao pogledati utakmicu QPR-a i Evertona da bih snimio igru našega sljedećeg suparnika. Fokusiran sam isključivo na Tottenham.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'
NEPOTREBNA SCENA

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'

Pljesak je zamijenio zvižduke, a Ristovski se iskazao još jednom gestom, koju će dječak sigurno upamtiti. A na tribinama je predstojnik Zajecovog ureda ušao u žustru raspravu s direktorom Varaždina

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici
NOĆENJE NA VRHU

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a mogao je to napraviti i ovaj put da je Dabro kaznio grešku Theophilea. Vidović je zabio pobjednički gol za samo 53 sekunde u drugom poluvremenu
VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić
GOLIJADA U SPLITU

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić

Sadržajnu utakmicu bez Marka Livaje pred praznim Poljudom odigrali su Hajduk i 'davljenik' Rudeš. Rudešani su u Split stigli spuštenog garda pa teško nastradali, no uspjeli su stvoriti niz odličnih prilika