Obavijesti

Sport

Komentari 86

'Hat-trick' Carrolla u sjajnom derbiju West Hama i Arsenala

'Hat-trick' Carrolla u sjajnom derbiju West Hama i Arsenala
11

West Ham i Arsenal u ludom su londonskom derbiju podijelili bodove. Arsenal je poveo 2-0, West Ham okrenuo na 3-2, a onda Koscielny zabio za 3-3

VIDEO

Premier liga u prvoj utakmici 33. kola donijela nam je fantastičan londonski derbi na Upton Parku između West Hama i Arsenala. A igrači Slavena Bilića i Arsenea Wengera od prve minute su krenuli na sve ili ništa kako bi opravdali epitet derbija dana.

Već u drugoj minuti Lanzini se našao u dobroj prilici pred golom Arsenala, no pomoćni sudac digao je zastavicu i označio zaleđe Argentinca. U 14. Lanzini je ponovno u odličnoj situaciji, ovoga puta zabija gol, no sudac opet označava zaleđe, ovoga puta jako dvojbeno, razlog za novu ljutnju Slavena Bilića.

A onda stiže kazna. Arsenal je poveo iz prve prave prilike, igrala se 18. minuta kada je Iwobi sjajno proigrao Özila koji je izbjegao zaleđe i preciznim udarcem s 10-ak metara ispd golmana West Hama donosi vodstvo 'topnicima'. u 35. minuti već je 2-0 za Arsenal. Ponovno je asistent Alex Iwobi, a zabija Alexis Sanchez.

No Bilićeva karakterna momčad se ne predaje i na samom kraju prvog poluvremena nadu u preokret pruža im Andy Carroll. Engleski napadač u 44. minuti je najprije zabio glavom, a u sudačkoj nadoknadi iskoristio gužvu u kaznenom prostoru i svojim drugim golom vratio West Ham u igru. Na poluvrijeme se otišlo s 2-2.

U drugi dio West Ham ulazi fantastično. Navalili su Bilićevi igrači od samog početka po novi gol i potpuni preokret. U 50. minuti Carroll se izborio za loptu nad Koscielnyjem, dodao do Payeta koji zabija, no sudac je poništio još jedan gol 'čekićara'. Ovoga puta sudio je prekršaj Carrolla.

No samo dvije minute kasnije Carroll je ponovno bio najviši u šesnaestercu Arsenala i udarcem glavom kompletirao hat-trick za 3-2 i nevjerojatan preokret 'čekićara'. Ovoga puta sudac nije mogao ukrasti gol Bilićevoj momčadi.

No daleko je to bilo od gotovog. U 70. minuti Laurent Koscielny zabija za 3-3 nevjerojatne utakmice na Upton Parku. Do kraja utakmice i jedni i drugi prijetili su, lovili tri boda koja Arsenalu trebaju u lovu na naslov, a West Hamu u borbi za Ligu prvaka.

No ostalo je 3-3 i ovim bodom niti jedni ni drugi nisu pretjerano sretni. Najviše su svakako uživali navijači jer utakmicu kakvu su nam pružili West Ham i Arsenal ne viđa se svaki dan.

Od utakmica u 16 sati najviše je pažnje izazvao poraz Chelseaja kod Swanseaja 1-0 golom Gylfija Sigurdssona iz 25. minute. Manchester City pobijedio je West Bromwich Albion 2-1 golovima Agüera i Nasrija nakon preokreta te tako odmakao West Hamu na pet bodova prednosti.

Premiership, 32. kolo:

  • West Ham - Arsenal 3-3
  • Swansea City - Chelsea 1-0
  • Aston Villa - Bournemouth 1-2
  • Crystal Palace - Norwich City 1-0
  • Southampton - Newcastle United 3-1
  • Watford - Everton 1-1
  • Manchester City - West Bromwich Albion 2-1

 

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 86
VIDEO

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli
POLUFINALE LIGE PRVAKA

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli

Bayern München i Real Madrid remizirali su u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka (2-2). Za domaćina su zabili Sane i Kane, no gosti su se opet izvukli golovima Viniciusa

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu
GENIJALAC S LOPTOM

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu

Realovci su trenirali na Allianz Areni u Münchenu uoči polufinala Lige prvaka, a Modrić je bio posebno raspoložen. S dvije majstorije je oduševio navijače i na sjajan način najavio utakmicu
UŽIVO Polufinale Lige prvaka, evo gdje gledati Bayern - Real
OD 21 SAT

UŽIVO Polufinale Lige prvaka, evo gdje gledati Bayern - Real

Želimo se izolirati od drugih stvari u ovoj utakmici. Važno je da imamo slobodu kako bi odigrali vrhunsku utakmicu. Dat ćemo sve od sebe kako bi pobijedili, znamo kakva je situacija za uzvrat, najavio je trener Bayerna