Obavijesti

Sport

Komentari 8

HD i Sesvete bez golova: Kome treba ta liga 16?!

HD i Sesvete bez golova: Kome treba ta liga 16?!
7

U prvoj utakmici za popunu 1. HNL H. Dragovoljac i Croatia Sesvete odigrali su 0-0. Sudeći po igri Dragovoljca, 'liga 16' bit će potpuni debakl

VIDEO

U rijetko viđenoj anti-propagandi nogometa, Hrvatski Dragovoljac i Croatia iz Sesveta odigrali su na Maksimiru 0-0 u prvoj utakmici za popunu Prve hrvatske nogometne lige. Pred nešto manje od 2000 gledatelja, koji su utakmicu gledali sa zapadne tribine, jedine otvorene na stadionu, u 90 minuta nogometa obje momčadi su stvorile tek po jednu priliku. Gol je zaista mogao pasti samo slučajno, jer su se i 'dragovoljci' i Sesvećani mučili da spoje dva, tri dodavanja, a ozbiljnije ugrožavanje protivničkog gola nije im bilo na kraj pameti. Ipak, najbliže vodstvu bio je službeni domaćin, Hrvatski dragovoljac, no Zlatar je u 51. minuti s dva metra pogodio golmana Radoša.
Budući da je nogomet bio ispod svakog nivoa, gledatelji su se najviše 'zabavljali' povremenim bijegovima pred nemilosrdnom kišom, a dvadesetak navijača tijekom svih 90 minuta 'guralo' je Dragovoljac prema prvoj ligi, no jednostavno nije išlo. Na kraju priče, Sesvećani su mogli steći veliku prednost pred uzvrat, nakon što je Ercegović isključen zbog drugog žutog kartona, no Vojnović je u 89. minuti promašio čisti 'zicer'. Utakmicu je iz novinarske lože pratio i izvršni Dinamov dopredsjednik Zdravko Mamić.
- Pa, čovječe, mi smo se borili za Ligu prvaka s ovim Agićem, Čuturom i Pilipovićem. A vidi ih sad. - uz smijeh je prokomentirao u jednom trenutku igrače Croatije.
- Teško da jedni druge možemo iznenaditi u drugoj utakmici - objektivan je bio trener Croatije Milan Đuričić, dok je njegov igrač Antun Palić dodao:
- Nema tu neke prevelike razlike, ruku na srce, nije se vidjelo tko je tu bio prvoligaš prošle sezone.
Uzvratna utakmica igra se u nedjelju navečer u Kranjčevićevoj, a 'dragovoljac' Damir Špehar je svjestan da ove momčadi ne mogu ponuditi puno bolju igru:
- Vjerujem da će u nedjelju to opet biti jedno zatvoreno nadigravanje.
Zatvoreno će biti sigurno, ali nadigravanja gotovo sigurno neće biti.
Da stvar bude gora, veći dio drugog poluvremena igralo se u polumraku. Osoba zadužena za rasvjetu upalila je samo dva reda maksimirskih reflektora, a budući da se nebo iznad Zagreba zatvorilo, uvjeti su bili na rubu regularnosti. Ako ja za suditi po igri Hrvatskog dragovoljca, 'liga 16' nema nikakvog smisla, jer još desetak ovakvih utakmica baš nikome ne treba.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja