Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
23 komentara

Heinevetter i Nijemci ismijavali su Vujovića i gol tehnologiju...

Na revijalnoj utakmici između All Star momčadi Bundeslige i njemačke rukometne reprezentacije prošli vikend Silvio Heinevetter na gol je pozvao maskote, a on se uputio provjeriti sve uz pomoć video tehnologije

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL/YouTube
23 komentara

Silvio Heinevetter vrhunski je golman, jedan od najboljih u najjačoj ligi svijeta posljednjih godina, no isto tako Silvio Heinevetter je golman koji svojim reakcijama često prilično iritira sve oko sebe. Uvijek nešto gestikulira, viče, buni se, traži pravdu kod sudaca pa onda i kad je u pravu izgleda kao cirkusant koji je samo željan pozornosti... Uglavnom, s takvim golmanom u dvorani nikad vam nije dosadno, bilo da vam se sviđa ili ne to što radi.

Na Europskom prvenstvu u Hrvatskoj bio je možda i najbolji njemački igrač u ne baš pretjerano dojmljivoj konkurenciji. Svojim je Nijemcima donio bod protiv Makedonije obranom Stoilovu u posljednjoj sekundi, ali i još jedan svojim poznatim protestiranjem u zadnjim sekundama protiv Slovenaca. 

Nakon što su suci već odsvirali kraj, a Slovenci proslavili pobjedu protiv europskog prvaka suci i zapisnički stol popustili su pod naletima razmahanog Heinevettera i poslije desetominutnog pregledavanja snimke pokazali na sedmerac. A tu na scenu stupa Veselin Vujović, staje na gol i zaključuje utakmicu, koju je sam nazvao cirkusom, sa stilom.

Njemački golman pokušao se našaliti na račun video tehnologije i Vujovića u utakmici All Stara Bundeslige i njemačke reprezentacije. Prilikom dosuđenog sedmerca umjesto Heinevettera su na gol došle maskote, a nakon izvedenog sedmerca 'duhoviti' njemački golman otišao je provjeriti na snimci sa sucima za zapisnički stol. Duhovito? Nijemcima možda i je, ali Slovencima i Vujoviću sigurno nije.

*Heinevetterov cirkus pogledajte u videu od 1:34:32

Naši partneri pišu
Message