Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
13 komentara

Heroj ulice: Imam već dres od Buffona, sad želim Casillasov

Ikeru Casillasu ću uzeti dres, a Hugu Llorisu dres i rukavice. Doći ću nakon utakmice, pružiti mu ruku i reći da mi je bila čast igrati protiv njega, kaže Kelava

AFP/Pixsell
Foto: AFP/Pixsell
13 komentara

Sv. Ivan Kelava, čovjek koji je u Malmöu spasio pola Hrvatske od infarkta, grupa je na Facebooku koja ima više od 40.000 članova. No život golmana Dinama nakon te utakmice nije se puno promijenio.

- Kod mene u Gračanima i dalje je sve isto. Istina, znaju me zaustaviti na cesti, u kinu i gradu te potapšati, stisnuti ruku i zahvaliti na obranama u Švedskoj - kaže Ivan Kelava. 

Slobodno vrijeme provodi sa suprugom Mateom i kćerkicom Mijom, a skuplja i dresove.

- Imam malu riznicu. Namjeravam jednog dana napraviti nešto poput galerije, muzej u kojem će stajati svi moji trofeji. U obzir dolaze samo dresovi u kojima je igrano - otkrio je golman Dinama.

Koji vam je najdragocjeniji “trofej”?

- Dres Juventusova golmana Gianluigija Buffona!

Pa, gdje ste ulovili Buffona?

- Nisam ga ja ulovio. Zamolio sam velikog prijatelja Matu Jajala da mi ‘sredi’ dres. Igrao je za Sienu protiv Juventusa. Nazvao sam ga i rekao: ‘Brate, ne znam kako ćeš, ne znam s kim ćeš, ali obavezno mi uzmi dres Buffona’. Utakmica je počela, a ja sam uključio internet i gledao. Kad je završila, Jajalo je krenuo prema Buffonu, a meni se prekinula veza. Nisam imao pojma što mu je Buffon odgovorio. Je li mu dao dres, je li ga odbio... Ništa! Skoro sam umro od straha. Nakon 45 minuta Mato me nazvao i obavijestio da je dres u pravim rukama.

U skupini će igrati protiv Casillasa i Llorisa.

- Casillasu ću uzeti dres, a Llorisu dres i rukavice. Doći ću nakon utakmice, pružiti mu ruku i reći da mi je bila čast igrati protiv njega - kaže Kelava.

Velika mu je želja kolekciju upotpuniti i dresom Manuela Neuera, golmana Bayerna.

- Vjerujem da će Dinamo jednom igrati protiv Bavaraca. Ako ne, probat ću ga opet nabaviti preko ‘žnjore’. Barem je u Bundesligi lako, ondje imam mnogo prijatelja. Jajalo je u Kölnu, Mandžukić i Lakić u Wolsfburgu, Olić i Pranjić u Bayernu...

Naši partneri pišu
Message