Obavijesti

Sport

Komentari 3

Herr Kovač hladno: Dobili smo PSG? Ne uzbuđujem se previše

Herr Kovač hladno: Dobili smo PSG? Ne uzbuđujem se previše

Trener 'kneževa' Niko Kovač bio je itekako zadovoljan nastupom svoje momčadi jer je pokazala karakter i smionost u drugom dijelu te se vratila od 2-0. No, sebi svojstveno, bio je staložen nakon utakmice

VIDEO

Monaco je senzacionalno s 3-2 srušio PSG u derbiju 11. kola Ligue 1 nakon što je na poluvremenu gubio 2-0! Kovačevi dečki u drugom poluvremenu lideru prvenstva i aktualnom prvaku utrpali su tri komada pa pobjedom skočili na drugom mjesto lige. Sada su na samo četiri boda od Parižana.

POGLEDAJTE VIDEO: Bašić trenira

Pokretanje videa...

Toma Bašić trenira u karanteni 01:11

Trener 'kneževa' Niko Kovač bio je itekako zadovoljan nastupom svoje momčadi jer je pokazala karakter i smionost u drugom dijelu te se vratila od 2-0. Teško je vratiti dva gola zaostatka protiv puno slabije momčadi, a kamo li giganta poput PSG-a koji vrvi igračima svjetske klase.

Kovač srušio PSG nakon 0-2! Nije gledao penal za pobjedu
Kovač srušio PSG nakon 0-2! Nije gledao penal za pobjedu

No, karakteristično Kovačevom njemačkom mentalitetu i filozofiji igre, nije se previše uzbuđivao nakon velike pobjede. Onako je hladno, sebi svojstveno, pomalo tvrdo analizirao što se dogodilo.

- Ne želim se uzbuđivati oko pobjede iako smo ostvarili prekrasan rezultat. Gubiti 2-0 na poluvremenu protiv finalista Lige prvaka i na kraju pobijediti je sjajno, potrebna je odlična izvedba za tako nešto. No posao nije gotov. Sezona je i dalje jako duga - rekao je bivši hrvatski izbornik.

Ligue 1 - AS Monaco v Paris St Germain

Naglasio je ono što mu je najbitnije, a to je timski duh momčadi na temelju čega gradi igru. Kovač je stigao u Monaco kada je bio u vrlo lošem stanju - mentalno i igrački. No, hrvatski stručnjak uspio je posložiti stvari koje nisu štimale.

- Jedan gol može promijeniti cijelu situaciju na utakmici i to se dogodilo večeras. Moji igrači su bili jako dobri u drugom dijelu, možeš pobijediti PSG jedino kao momčad. PSG ima igrače svjetske klase i možemo se boriti s njima jedino ako igramo kao ekipa.

Gol za pobjedu zabio je prekaljeni Cesc Fabregas u 84. minuti iz penala nakon što je za prijašnji asistirao Kevinu Vollandu. Nijemac je pogodio i za prvi gol domaćina.

Za PSG je dva komada postigao Kyllian Mbappe, a Parižanima je VAR poništio dva u prvom poluvremenu zbog zaleđa (Kean i Mbappe). 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!
NOVO LICE

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!

Kao što se već govorilo, kandidat je svojevremeno bio i legendarni hrvatski vaterpolist, a danas državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta Josip Pavić, no on više nije u opticaju za spomenutu poziciju

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci
SLOŽNI SU U ODGOVORU

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci

Real Madrid treba još jednu godinu Modrića kako bi učvrstio zajedništvo među mladima, a oni još ponešto naučili od njega, napisao je jedan čitatelj Marce, koja je provela anketu treba li Luka ostati u Realu
On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening