Obavijesti

Sport

Komentari 17

Hezonja: Stalno su nesuglasice u repki, a nismo pokazali ništa!

Hezonja: Stalno su nesuglasice u repki, a nismo pokazali ništa!
1

Sa svima sam u kontaktu: S Bojanom, Dariom, Zubcem, Benderom... Moramo graditi momčadski duh i rezultat će onda doći, rekao je Hezonja, praktički potvrdivši dolazak na utakmice s Italijom i Rumunjskom

VIDEO

Mislim da ćemo s ovim mlađima u reprezentaciji, uz Darija i mene, biti prava ekipa, ali prava ekipa nije na papiru, već na terenu. Tamo se moramo pokazati, a do sada nismo pokazali ništa. Čudno je to, stalno se događaju neke nesuglasice unutar ekipe, nije dobar osjećaj, rekao je Mario Hezonja u ekskluzivnom intervjuu za Sportklub, na čijem programu možete pratiti prijenose utakmica NBA lige.

- Ne bojim se kada je riječ o budućnosti reprezentacije, vjerujem da će doći rezultat, ali moramo graditi momčadski duh. Sumnjam da će netko od starijih ponovno zaigrati, sve ostaje na nama mlađima - Dario, Bojan i ja smo najstariji, tako da vjerujem u našu kvalitetu - rekao je 203 centimetra visoki košarkaš Orlando Magica, koji ove sezone u prosjeku zabija devet koševa po utakmici i igra jako dobro.

Hezonja priča kao da je njegov dolazak u reprezentaciji za dvije ključne utakmice, Italiju i Rumunjsku u gostima, gotova stvar i to je napokon dobra vijest za uzdrmanu hrvatsku košarkašku reprezentaciju. S Hezonjom i Šarićem, Bogdanovićem, Benderom u sastavu računajte na pobjedu minimalno 30 razlike u Rumunjskoj, a i u Italiji će Hrvatska biti veliki favorit.

- Sa svima sam u kontaktu, s Bojanom i Bogdanom, Dariom, Zupcem, Benderom. Međusobno dijelimo savjete, svatko ima neko iskustvo, naravno da nas mlađe zanima i mišljenje onih starijih poput Bojana. Lijep je osjećaj, prije je bilo po pet ili šest Europljana, a sada nas ima mnogo. To je odlično za cijeli sport u regiji - kaže 23-godišnji Dubrovčanin, koji prošlog ljeta nije igrao za reprezentaciju zbog ozljede koljena koju je morao zaliječiti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Prošla godina bila je užasna za peti pick drafta 2015. godine. Brojke su mu padale, minutaža u igri isto pa Orlando nije ni ponudio novi ugovor, a onda se dogodio veliki preokret. Hezonja krade lopte, zakucava, zabija trice... Svaku drugu večer zabije 15 ili više koševa. Opet je onaj stari. Proigrao je.

- Čitavo vrijeme sam trenirao, nije bilo većih problema, sumnji da nisam radio na igri. Jednostavno, pola momčadi se ozlijedilo, dobio sam priliku i stvari su se posložile. Od tada igram dobro i držim formu. I dalje sam najmlađi u momčadi, zato u većini slučajeva nisam niti igrao. Naš trener više radi sa starijim igračima u momčadi, traži pobjede, ali nakon nekoliko lošijih rezultata, uz ozljede, pojavila se prilika i za mene. Kada sam ušao, uhvatio ritam, stvari su počele biti nešto prirodnije, sve se poklopilo - kaže Mario.

- I u utakmicama kada nisam igrao, nisam se žalio, nastavio sam raditi na svojoj igri i čekati priliku - dođem prvi, odlazim posljednji iz dvorane, tamo najviše boravim. To nikada nije bio problem, ali na terenu je drugačije, sve se svodi na ritam i minutažu, sa 35-40 minuta lakše je nositi se nego s 15.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska
Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...
ZGROZIO ŠPANJOLCE

Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...

Brazilac je uspio skupiti milijun eura jamčevine, a posljednjih dana pričalo se kako mu je novac posudio Memphis Depay, igrač Atletico Madrida