Obavijesti

Sport

Komentari 67

HNL - Hrvatska Nogometna Lakrdija ponovno je s nama...

HNL - Hrvatska Nogometna Lakrdija ponovno je s nama...
5

U pauzi između dva tuluma Sammir se uspio i ozlijediti. U Hajduku će vjerojatno platiti nedolazak Barcelone, a Osijek bi mogao ostati bez svih trofeja. Evo ih opet...

VIDEO

Dva kluba slave sto godina. Dva čovjeka izdaju se za predsjednika HNS-a. Samim time postoje dva izvršna odbora saveza, pa čak i dva izbornika mlade nogometne reprezentacije.

Sve to i još više na programu je već od danas - Hrvatska nogometna liga vraća se u punom sjaju. Klubovi su siromašniji nego ikad prije, čak je i Dinamo ostao bez sponzora. Jedino se najveća zvijezda lige, Sammir, ludo zabavlja. Ostat će zauvijek nejasno kako je u HNL-u završio siroti Nizozemac Sergio Zijler. 

Kao što je nejasno hoće li čelnici Osijeka uspjeti zadržati osvojene pokale. U prostorije kluba u zapljenu su stigli sudski izvršitelj i bivši nogometaš Osijeka Eldin Kalezić, koji je zbog dugovanja odlučio zaplijeniti svu klupsku vrijednu imovinu i prodati je na javnoj dražbi... 

U Hajduku su nakon dugotrajnih pregovora došli do rješenja. Vrlo vjerojatno platit će 200.000 eura za Barcelonin - nedolazak. Sjajan posao, nema što...

Malo lijevo pa malo desno i crta je pijana

Na nogometnom igralištu u Sigetu za aut-crte, umjesto stroja, zadužili su ekonoma. Pokušavajući teren na svim mjestima učiniti iste dužine, malo je “falšao”, pa linija izgleda kao da je riječ o graničnom prijelazu.

Sreća da je brz, pa može pobjeći

Rijekini igrači novac dobivaju na kapaljku, no to, čini se, ne smeta Nizozemcu Sergiju Zijleru, koji je došao na Kantridu. Kažu da je izuzetno brz, što bi mu, nakon što shvati da ovdje nije baš takvo blagostanje, moglo biti od velike koristi. Punim sprintom natrag.

Nas dva skupa dvjesto godina

Splićani su dogovorili nedolazak Barce, što bi ih moglo stajati 200.000 €. I bolje je tako jer teško je zamisliti Messija na istom travnjaku s, primjerice, Juricom Buljatom. A Dinamo će “stotku” slaviti u kazalištu, kao kulturno-umjetničko društvo.

Bajlo, kako ti sve to stigneš?!

Sad ja obnašam sve dužnosti, znači od predsjednika do sportskog direktora i direktora kluba, pojašnjava Zadranin Josip Bajlo.

Bez brige, idemo prema dolje

Jesam li dečkima rekao da je ostanak nemoguća misija? Kako da ratnicima kažem da ih vodim u smrt, kaže trener Dragovoljca Mladina.

Nemojte nam uzeti trofeje

Bivši igrač Osijeka Eldin Kalezić došao je u klub da bi zaplijenio imovinu. Odlučio je uzeti pokale, stolce, telefone, namještaj...

Treniraju ako ima vode za tuš

Osim što će protiv Karlovca istrčati bez sponzora na dresu, “modri” vrijeme treninga prilagođavaju radovima na vodovodnim cijevima.

Sammirov način

Sammir ima svoju metodologiju treninga

- U Brazilu inače ne treniram i sve bude ok. Sad sam trenirao i odmah se ozlijedio - rekao je Sammir.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 67
VIDEO

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu. Benzema se naljutio kad sam ga uštipnuo

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju
Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...
JUTRO NAKON PORAZA

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...

Cijela je Hrvatska bila sigurna da ćemo izgubiti i evo, gospodo, izgubili smo, a i dalje imamo sve u rukama. Ako želimo biti prvaci, moramo jednom dobiti i Dinamo. Svima sam u klubu rekao "Nemojte da ja, Zagrepčanin, budem veći optimist od vas, Riječana"