Sport

Komentari 22

HNL igrač od 100 tisuća eura u petoj ligi utrpao 124 komada!

HNL igrač od 100 tisuća eura u petoj ligi utrpao 124 komada!

VEDRAN NIKŠIĆ (30) igra za Tomislav iz Livane u 1. ŽNL Osječko-baranjske. Ljubiteljima HNL-a to je dobro poznato ime jer je godinama igrao za Osijek i Zagreb

Vedran Nikšić (30) bivši je veliki talent poznate osječke nogometne škole. Ovaj je napadač, nažalost, imao brojne pehove i ozljede u karijeri i poslije profesionalnih angažmana u Osijeku, Gyõru i Zagrebu nije se uspio vratiti na staru, potrebnu razinu.

Posljednje četiri godine igra u petoj ligi za Tomislav iz Livane i radi čuda. Riječ je o igraču koji je svojevremeno vrijedio i 900 tisuća eura po Transfermarktu, a prema zadnjim podacima cijeni ga se na 100 tisuća!

Ove je sezone u 15 utakmica zabio 21 gol, prošle u 26 nastupa ima nevjerojatnih 47 golova, a u 15/16 u 24 kola utrpao je 41. U svojoj debi sezoni za Tomislav u 13 nastupa zabio je 15 komada što dođe na ukupnih 124 golova u 78 nastupa!

Njegov klub, zahvaljujući njemu ponajviše, dijeli prvo mjesto u 1. ŽNL Osječko-baranjske.

-  Dosta igrača u ekipi radi pa je jako teško trenirati što nam predstavlja veliki problem - rekao je za sportalo.hr

Prema istom portalu izabran je za najboljeg igrača lige, a u izborima su sudjelovali treneri i kapetani ostalih momčadi lige. Pored igranja za Tomislav, trener je u omladinskoj školi NK Osijeka.

- Od prošle godine sam trener u omladinskoj školi NK Osijek što mi je prioritet i planiram upisati Uefa A licencu da mogu napredovati u tom poslu jer je to ono što me čini jako sretnim i ispunjenim. Ovim se putem zahvaljujem ljudima iz NK Osijek koji su mi dali šansu da se dokažem i pokažem u novom poslu iako ja to smatram načinom života a ne poslom - rekao je za kraj Vedran.

Najčitaniji članci