Obavijesti

Sport

Komentari 112

HNS podigao cijene: Karte za Moldaviju po 100 i 120 kuna...

HNS podigao cijene: Karte za Moldaviju po 100 i 120 kuna...
9

Engleska u nedjelju igra protiv Turske na Etihadu. Njihov savez spustio je karte na 200 kuna za sve tribine. Hrvatski nogometni savez napravio je suprotno

VIDEO

Hrvatski nogometni savez objavio kako je pustio u prodaju ulaznice za prijateljsku utakmicu protiv Moldavije u petak u Koprivnici. Cijene su 100 i 120 kuna.

U najmanju ruku čudan potez. 

Euro je pred vratima, a HNS za utakmicu protiv 156. repezentacije svijeta diže cijenu karata u odnosu na susret s Izraelom u Osijeku. Tada su karte bile od 30 do 80 kuna.

U četvrtak je počela prodaja ulaznica putem interneta.

Ulaznice mogu kupiti isključivo hrvatski državljani, ali moraju dostaviti ime, prezime, OIB i adresu na HNS-ovom portalu za kupnju karata. Svaki navijač može kupiti najviše šest karata, ali mora dostaviti i podatke o svakoj osobi za koju kupuje ulaznicu. 

"U slučaju da se cijeli kontigent ulaznica ne proda putem internetske prodaje, ostatak će se prodavati na blagajnama stadiona od 23. svibnja", objavio je HNS.

Znate koliko su karte za utakmicu Engleske i Turske?

Dok HNS diže cijene karata u pripremnim utakmicama uoči Eura, engleski savez radi suprotnu stvar. Engleska će uoči Eura igrati s Turskom, Australijom i Portugalom.

To su malo ozbiljnije reprezentacije od nogometnih patuljaka na kojima će naši igrači pumpati gol-razliku. No pustimo izbor protivnika.

Pogledajte što Englezi rade s cijenom kartama. 

U nedjelju igraju s Turskom na stadionu Manchester Cityja, a savez je odlučio izaći u susret navijačima pa je cijena karte za tu utakmicu 20 funti (oko 200 kuna).

Za djecu je duplo jeftinija. Ne samo to, engleski navijači moći će i na utakmice protiv Australije i Portugala po istoj cijeni.

Engleska - Turska, Etihad - 200 kuna

Hrvatska - Moldavija, Koprivnica - 100 i 120 kuna

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 112
VIDEO

Payet ga pokosio: Ronaldo je u suzama morao napustiti teren
VIDEO

Payet ga pokosio: Ronaldo je u suzama morao napustiti teren

PAYET GA "POKUPIO" Cristiano Ronaldo ozbiljno je ozlijedio koljeno već u devetoj minuti pariškog finala nakon starta Dimitrija Payeta. Ponajbolji nogometaš svijeta morao je izaći iz igre

Najezda moljaca na Stade de Franceu smetala je finalistima
VIDEO

Najezda moljaca na Stade de Franceu smetala je finalistima

BJEŽI OD MENE Deschamps, Griezmann i ostali pri izlasku na teren Stade de Francea borili su se s navalom - moljaca. Lijepe se na korner-zastavice, golove, reklame...
Drama kraj hotela Francuske: Policija uništila sumnjivu torbu
IGRAČI U STRAHU

Drama kraj hotela Francuske: Policija uništila sumnjivu torbu

Nekoliko metara od hotela u kojem je smještena francuska nogometna reprezentacija ostavljena je sumnjiva torba. Francuska policija ju je raznijela, a kasnije se ispostavilo da je bila lažna uzbuna