Obavijesti

Sport

Komentari 41

Hoće li ispuniti kumovu želju? Rakitić pozirao u dresu Hajduka

Hoće li ispuniti kumovu želju? Rakitić pozirao u dresu Hajduka

Znam da je moj kum lud za Hajdukom i da bih dao sve da mu se ta želja i ostvari, ali, teško ću mu je ispuniti. Ako postane predsjednik Hajduka, možda dođem pomoći, kazao nam je Rakitić jednom prilikom

VIDEO

Vatreni nisu imali organizirano slavlje nakon sinoćnje velike pobjede nad Rusijom (1-0) i plasmana na SP u Katar, no jedan dio njih zabavljao se u jednom restoranu na splitskoj rivi čiji su vlasnici, poznati splitski ugostitelji Marko Bralić i Gordan Boljat, ugostili nekoliko reprezentativaca iz Splita. 

Pokretanje videa...

vijesti VIDEO

Među njima je bio i Bralićev kum, bivši hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić koji je tom prigodom dobio i poseban poklon, Hajdukov dres s brojem deset. Pozirao je u 'bilom' dresu, a prisutni su razdragano zapjevali: Ja te volim Hajduče.

Poznata je Bralićeva želja da kuma dovede u Hajduk, već jednom su ga iznenadili na press konferenciji protiv Mađarske kada su mu također poklonili Hajdukov dres. 

U jednom trenutku je Boljat kroz smijeh upitao Rakitića zašto je uzeo Livajinu desetku, a on mu je odgovorio: Livaja zaslužuje da mu je vratim.

Raketin kum je još malo zagolicao maštu navijačima Hajduka tako što ih je na Instagramu upitao:

- Biste li voljeli da Ivan potpiše za Hajduk? - glasilo je pitanje uz polužene odgovore 'da' i 'ne'. Možemo pretpostaviti koji je odgovor bio izbor većine. 

Rakitić je u Splitu stekao veliki broj prijatelja i uvijek se rado vrati, a o potpisu za Hajduk nam je jednom prilikom rekao:

- Znam da je moj kum lud za Hajdukom i da bih dao sve da mu se ta želja i ostvari, ali, teško ću mu je ispuniti. Vratio sam se u Sevillu i tu planiram završiti karijeru. Ali da ga sad ne razočaram do kraja, ostavit ću mogućnost da mu, ako postane predsjednik Hajduka, dođem pomoći. Eto, sad je on na potezu, ha, ha, ha...

Split: Poznati na utakmici Hrvatska - Rusija

Rakitić je u reprezentativnu mirovinu otišao prije godinu dana, a HNS mu je na jučerašnjem susretu protiv Rusije osigurao oproštaj kakav zaslužuje. Spustio se na travnjak i dobio ogroman pljesak krcatog Poljuda pa pozirao s hrvatskim dresom i brojem 106, što je broj utakmica koje je odigrao za 'vatrene'.

Na Poljudu je uživao u sjajnoj predstavi Hrvatske i plasmanu na novo veliko natjecanje, a nakon utakmice je s nekolicinom reprezentativaca proslavio ovaj uspjeh.

Split: Ivan Rakitić pozdravio izbornika Zlatka Dalića

Mnogi smatraju kako je Raketa mogao još dati u reprezentativnom dresu, a prije nekoliko dana je rekao da je spreman vratiti se u reprezentaciju ako to izbornik Zlatko Dalić zatraži od njega. 

- Ne znam jesam li ja loše objasnio što sam htio reći ili je prijevod bio ne baš najbolji... Ja sam u kontaktu s izbornikom, moja odluka je jasna. Ja sam samo htio reći da u slučaju da bude dosta ozljeda ili problema, da izbornik može znati da me uvijek ima na raspolaganju - rekao je nogometaš Seville. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Bayern - Real Madrid 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli
POLUFINALE LIGE PRVAKA

Bayern - Real Madrid 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli

Bayern München i Real Madrid remizirali su u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka (2-2). Za domaćina su zabili Sane i Kane, no gosti su se opet izvukli golovima Viniciusa

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu
GENIJALAC S LOPTOM

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu

Realovci su trenirali na Allianz Areni u Münchenu uoči polufinala Lige prvaka, a Modrić je bio posebno raspoložen. S dvije majstorije je oduševio navijače i na sjajan način najavio utakmicu
UŽIVO Polufinale Lige prvaka, evo gdje gledati Bayern - Real
OD 21 SAT

UŽIVO Polufinale Lige prvaka, evo gdje gledati Bayern - Real

Želimo se izolirati od drugih stvari u ovoj utakmici. Važno je da imamo slobodu kako bi odigrali vrhunsku utakmicu. Dat ćemo sve od sebe kako bi pobijedili, znamo kakva je situacija za uzvrat, najavio je trener Bayerna