Obavijesti

Sport

Komentari 45

Hoće li Modrić doista u Inter? Marca: Nema šanse, sanjate!

Hoće li Modrić doista u Inter? Marca: Nema šanse, sanjate!
1

Najbolji igrač Svjetskog prvenstva jednom je prilikom rekao da se u 'kraljevskom klubu' planira umiroviti i Real Madrid nikad ne bi prihvatio pregovarati oko njega. Interov san čini se nemogućim, piše Marca

VIDEO

Nastavlja se saga o pojačanoj tržnici u Serie A ove sezone. Nakon što se svijet preokrenuo naopačke prijelazom Cristiana Ronalda iz Real Madrida u Juventus, ostali klubovi su odlučili da se niti oni neće tako lako predati.

Inter je doveo Nainggolana i Šimu Vrsaljka, koji se posudbom iz Atletico Madrida pridružio Marcelu Brozoviću i Ivanu Perišiću u redovima 'nerazurra'. Kao da to nije dovoljno, klub iz Milana želi hrvatskoj koloniji pridodati ono glavno, jackpot. Želi Luku Modrića.

Milano se trese: Inter ne staje, počeli pregovori za - Modrića!
Milano se trese: Inter ne staje, počeli pregovori za - Modrića!

No dobro informirani madridski portal Marca kaže da od toga neće biti ništa:

- Najbolji igrač Svjetskog prvenstva jednom je prilikom rekao da se u 'kraljevskom klubu' planira umiroviti i Real Madrid nikad ne bi prihvatio pregovarati oko njega. Interov san čini se nemogućim - piše Marca te poručuje Talijanima: Sanjate!

Također, dodaju kako se 'desetka Madriđana želi ranije vratiti s odmora, kako bi svome klubu pomogao doći do još jedne titule - Superkupa Europe'. Dvoboj Reala i Atletica na rasporedu je 15. kolovoza u Tallinnu.

Kao što se moglo i očekivati, Luka Modrić prema svemu sudeći neće napustiti španjolsku prijestolnicu. Inter će se stoga pokušati usrećiti dovođenjem Artura Vidala iz Bayerna bez obzira što će se sada idućih mjesec dana svako malo Modrićevo ime pojaviti u kontekstu transfera u Inter.

Sun: Modrić je u Sardiniji i možda se ni ne vrati u Real

Iako mnogima mogući transfer u Inter zvuči nemoguće, britanski tabloid The Sun Modrićevo je ljetovanje u Italiji odmah povezao s pregovorima s milanskim gigantom.

- Luka Modrić pregovara s Interom u vezi senzacionalnog prelaska iz Reala. Luka je sa svojom suprugom Vanjom otplovio na Sardiniju ovog tjedna gdje uživa u produljenom odmoru nakon SP-a i postoji realna šansa da se više ne vrati u Madrid - navodi Sun.

Gazzetta: Luka se želi oprostiti od Reala

I Talijani su jedva dočekali da se raspišu o Zlatnoj lopti Svjetskog prvenstva. Serie A sve je poželjnija destinacija za najbolje svjetske igrače.

'Hrvatski Inter igra presing na Modrića', stoji u naslovu milanskog dnevnika.

- Zvijezda Madrida želi se oprostiti od Reala - dodaju u najuglednijem talijanskom sportskom listu te navodi kako je upravo Modrićeva navodna želja da napusti Real najveća Interova šansa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 45
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići