Obavijesti

Sport

Komentari 189

Želi biti 1. strijelac Bundeslige: Mandžo u početnom sastavu

Želi biti 1. strijelac Bundeslige: Mandžo u početnom sastavu
7

Hrvatski reprezentativac može postati najbolji strijelac prvenstva! Zabio je 18 golova, isto koliko i Borussijin Robert Lewandowski, od ljeta novi napadač upravo Bayerna

VIDEO

Stanje uoči zadnjih 90 minuta u ovosezonskoj Bundesligi je vrlo jasno, nekoliko momčadi će se boriti za mjesta u Ligi prvaka, Europskoj ligi i ostanak, a Bayern je odavno osigurao novi naslov prvaka. Svi Bavarci će danas protiv Stuttgarta biti spokojni, osim jednog - Marija Mandžukića.

Naime, hrvatski reprezentativac može postati najbolji strijelac prvenstva! Zabio je 18 golova, isto koliko i Robert Lewandowski, od ljeta novi napadač upravo Bayerna. Dva manje od dvojca imaju Drmić, Ramos i Reus. Bayern igra doma, a Borussia i Lewandowski gostuju kod Herthe i na prvi pogled se čini kako su Mandžine šanse veće. 

Jedino pitanje bilo je hoće li mu trener Pep Guardiola dati šansu da zaigra u početnom sastavu. Španjolac je donio odluku i uvrstio ga u početni sastav, objavio je Bayern na službenoj Twitter stranici!

Pepova pozitivna odluka ujedno bi mogla dati i odgovor na pitanje ostaje li Mario u klubu i sljedeće sezone. 

Ako bude prvi strijelac, ući će u odabrano društvo. Od hrvatskih nogometaša u Ligama petice najbolji strijelci bili su samo Josip Skoblar (Marseille) i Alen Bokšić (Marseille).

Početni sastav Bayerna:

  • Neuer - Rafinha, Dante, Van Buyten, Alaba - Martinez, Kroos, Schweinsteiger, Robben, Müller - Mandžukić

Olić i Perišić u lovu na Ligu prvaka

Ivica Olić i Ivan Perišić nadaju se kvalifikacijama za Ligu prvaka. Ako Bayer u Leverkusenu osvoji samo bod ili izgubi od Werdera, a Wolfsburg doma svlada Borussiju M., onda će hrvatski dvojac slaviti. 

Druga dva hrvatska nogometaša (Milan Badelj, Ivo Iličević) mogla bi tugovati. HSV je trenutno na 16. mjestu koje vodi u doigravanje za opstanak. Napredovati ne mogu, ali ako ne pobjede kod Mainza, a to učini ili Nürnberg ili Braunschweig, ispast će. 

Inače, Hamburg je jedini klub koji nikada nije ispao iz lige.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 189
VIDEO

Dinamo - Rijeka 0-0:  Prvi susret finala bez ispaljenog metka...
UZVRAT JE ZA TJEDAN DANA

Dinamo - Rijeka 0-0: Prvi susret finala bez ispaljenog metka...

Dinamo je u prvom poluvremenu prijetio preko Arbera Hoxhe, koji je pogodio gredu i imao još dvije dobre prilike. Rijeka je prvu pravu šansu imala u 59. minuti kada je Toni Fruk pogodio gredu

Besplatni prijenos: Gdje gledati finale Kupa Dinamo - Rijeka?
UŽIVO OD 19 SATI

Besplatni prijenos: Gdje gledati finale Kupa Dinamo - Rijeka?

Dinamo i Rijeka na Maksimiru igraju prvu utakmicu finala Hrvatskog nogometnog kupa, uzvrat je za tjedan dana na Rujevici. Prijenos je dostupan svim gledateljima putem YouTubea
Hajduk - Dinamo 1-1: Juniori "modrih" u derbiju na Poljudu osigurali novi naslov prvaka!
PRVA NL JUNIORI

Hajduk - Dinamo 1-1: Juniori "modrih" u derbiju na Poljudu osigurali novi naslov prvaka!

Dinamu je bio dovoljan remi u Splitu, do njega je došao i osigurao titulu tri kola prije kraja. Gosti su poveli u šestoj golom Koščevića, a Skoko u 53. sjajno pogađa za konačnih 1-1