Obavijesti

Sport

Komentari 37

Hodžić: Ćorić i ja odigrali smo par-nepar tko će pucati penal

Hodžić: Ćorić i ja odigrali smo par-nepar tko će pucati penal
2

Ante Ćorić uzeo je loptu kod penala za 6-0, no onda je do njega došao Hodžić i on je na kraju pucao. Vidjelo se u prijenosu da se nešto dogovaraju, a Hodžić nam je otkrio što je bilo

VIDEO

Zabio sam četiri gola dok sam igrao za Željezničar protiv Leotara u Sarajevu, tako da mi ovo nije prva utakmica s četiri gola. Naravno da sam sretan što sam nastavio seriju, rekao je Armin Hodžić, koji je potopio Split na Maksimiru.

Četvrti gol zabio je iz penala koji je sam izborio. Ante Ćorić uzeo je loptu, no onda je do njega došao Hodžić i on je na kraju pucao. Vidjelo se u prijenosu da se nešto dogovaraju, a Hodžić nam je otkrio i kako su se na kraju dogovorili tko puca.

- Igrali smo par-nepar tko će pucati. Ja sam bio par - nasmijao se Hodžić, a na pitanje kako su tako brzo uspjeli odigrati par-nepar na terenu, odgovorio je:

- Pa vježbali smo to na treningu.

Hodžić je zabio sedam od devet Dinamovih golova ovog proljeća, a prije dva dana potpisao je novi petogodišnji ugovor. Nasmijao se kad su mu dobacili da je trebao pričekati s potpisom jer bi nakon ova četiri gola dobio veću lovu.

- Ma, sve je dobro - uzvratio je dobro raspoloženi Hodžić.

Splitovcima je prije tog četvrtog gola iz penala zabio savršeni hat-trick. Tri gola zaredom, prvi desnom, drugi lijevom, a treći glavom. Trpa Hodžić kao na traci, a Dinamo konačno ima pravog centarfora. Samo mu je trebala šansa. Sad kad ju je dobio, teško da će ga netko tako skoro istisnuti iz špice.

Bit ćemo prvaci!

Skupili smo se i rekli si da moramo dobiti Split s više golova razlike. Ovo nam je trebalo, pogotovo za samopouzdanje. Jako smo sretni zbog ovakve pobjede i vjerujem da ćemo nastaviti ovako. Idemo protiv Intera u prvenstvu na isti način, rekao je Domagoj Pavičić, koji je ušao u drugom dijelu.

- Naravno da je dobro zabiti šest komada. Ovo je pravi Dinamo i možete očekivati sve bolje igre od nas. Dokazali smo da smo dobro radili na pripremama. Bit ćemo prvaci, vjerujem u to. Vjerujemo u sebe, imperativ nam je pobijediti Rijeku u oba međusobna susreta i osvojiti naslov i dvostruku krunu. Sve nam je išlo od ruke protiv Splita i skoro svaka šansa je bila gol - dpdap je Amer Gojak.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe