Obavijesti

Sport

Komentari 5

Horvat: Idemo se potući tamo; Goluža: Antl je pravi 'ubojica'

Horvat: Idemo se potući tamo; Goluža: Antl je pravi 'ubojica'
5

Rukometaši Zagreba u utorak igraju utakmicu 13. kola SEHA lige protiv Tatrana u Prešovu. Nakon toga putuju za Barcelonu s kojom igraju u subotu u Ligi prvaka

VIDEO

Tatran je jedna od pet najboljih ekipa u SEHA ligi. Dugo su skupa i to je njihova velika prednost u odnosu na sve ostale u ovoj ligi, rekao je trener zagrebaša Slavko Goluža.

Zagreb će u utorak u 13. kolu SEHA lige igrati u Prešovu protiv vrlo dobrog Tatrana koji bi se hrvatskom prvaku s eventualnom pobjedom približio na samo bod zaostatka.

- Igraju odlično 5-1 obranu s Antlom naprijed. Iza njega su dosta visoki igrači pa ih je teško i prepucati. No trebamo biti agresivni, moramo imati podršku pivota koju nismo imali protiv Minska u subotu. Ne smijemo ni gubiti lopte jer su brzi u kontri. Izgubiš loptu, a Antl ti je već preko centra. U tome je taj Antl 'ubojica', izraziti realizator, ali imaju i dva izrazita šutera - priča Goluža.

Upravo je spomenuti Antl Zagrebu u prvoj utakmici zabio 11 golova. Utakmica Zagrebu dolazi u nezgodnom trenutku, nakon poraza od Dinama, a prije puta u Barcelonu s kojom igraju u subotu u Ligi prvaka.

- Moramo biti pametni, ne srljati, popraviti naše pogreške i biti agresivni unutar devet metara, a u napadu biti strpljiviji. Oni su visoki, ali su zato sporiji od nas. Moramo ići okomito na gol i baciti se na glavu - zaključio je Goluža.

Treneru Zagreba u glavi je još težak poraz od Dinama u Areni. Jedini koji su donekle zadovoljili u subotu bili su golman Stevanović i kapetan Zlatko Horvat.

- Očekujem puno bolju igru u odnosu na subotu, pogotovo u obrani. U napadu ćemo uvijek nešto izmuljati, ne znam što, ali ako ćemo biti dobri u obrani bit će i laganih golova. Moramo popraviti i polukontru nakon što osvojimo loptu. Mi krila to možemo odraditi bez problema, ali nam treba onaj prijenos lopte - upozorava Horvat.

Taj prijenos lopte velika je snaga hrvatske reprezentacije, no u subotu se vidjelo da je to bez Špilera i pravog Jose Valćića Zagrebu bolna točka.

- Idemo se 'pofajtat', to hoću vidjeti od svih i onda možemo očekivati neki dobar rezultat. Dobra su momčad, igraju odličnu obranu i imaju sjajnog golmana. Iskusni su i to je njihova velika prednost. Desetkovani smo, fali nam Špiler, a otišao je i iskusni Skoko koji bi nam dobro došao. No imamo mlade igrače koji to mogu odraditi - zaključio je kapetan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani