Obavijesti

Sport

Komentari 123

Horvat: Nisam ja sam, i Čupić ima brkove. Ali mu se ne vide...

Horvat: Nisam ja sam, i Čupić ima brkove. Ali mu se ne vide...
3

Srbi će danas (17.15 sati) biti nabrijani na nas, ali bit ćemo i mi na njih. Nema to veze s prošlošću, jednostavno postoji rivalitet, kaže naš "rukometni Mišo Kovač"

VIDEO

Evo, baš smo se vratili iz dvorane. Ne, nismo imali trening, navijali smo za naše rukometašice protiv Angole, rekao je Zlatko Horvat dan nakon što je svijetu predstavio novi imidž.

Ispod nosa smjestio se brk otprilike nalik onome koji je proslavio Mišu Kovača.

- Sve je počelo na pripremema na Rogli. Nas nekoliko odlučilo je iz zezancije pustiti brkove, ali u međuvremenu su odustali svi osim mene i Čupića - objasnio je Horvat i uz osmijeh dodao:

- Samo, njegovi brkovi baš se i ne vide. Ali tu su, postoje.

Brijanje ne bi trebalo "pasti" prije 12. kolovoza.

- Ostavit ću ih do finala. Brijem se nakon što osvojimo zlato - optimistično kaže Zlaja.

Protiv Koreje je više sjedio na klupi, terenom je letio brkati kolega Čupić, koji je utrpao osam golova. I svi ostali odigrali su odlično.

- Je, odlično smo funkcionirali u svakom segmentu igre. Lijepo je bilo čak i gledati ih s klupe kako igraju. Na kraju smo malo i 'prikočili', da se netko ne ozljedi, zato se i razlika smanjila - vratio se u prošlost Horvat pa se odmah okrenuo idućem ispitu:

- Za Srbiju smo se pripremali kao i za svaku utakmicu, normalno trenirali i navečer pogledali video.

Srbima će naši rukometaši danas u 17.15 sati pokušati uzvratiti za poraz u polufinalu Europskog prvenstva.

- Opasni su, vidjelo se to i protiv Španjolske, ali nedostaje im igrača u rotaciji i zato su pali u završnici. Bit će nabrijani na nas, kao i mi na njih. Ne, to nema veze s prošlošću, između nas jednostavno postoji velik rivalitet. Sa Srbijom, ali i sa, primjerice, Slovenijom - kaže kapetan Zagreba i zaključuje:

- Gledajte, mi imamo svoj cilj i Srbi su samo jedna stepenica koju moramo proći da bismo došli do njega.

U lovu na zlato imaju vremena i za opuštanje. Našli su i sebi svojstven način. Jedan od balkona u smještaju u Olimpijskom selu pretvorili su u neku vrstu kafića.

- Ne bih to baš nazvao kafićem, ali imamo mjesto na kojem se družimo, najviše vremena provodimo baš na tom balkonu. Željeli smo pronaći neki svoj kutak. I uglavnom smo ondje sami, iako ponekad navrate rukometašice. Lidija Horvat mi je rođakinja, ona i cure često se druže s nama. Ali družimo se i s ostalim sportašima, s tenisačima, vaterpolistima... - ispičao je Zlatko.

Brkovi s desnog krila prijetit će i danas Srbima. Pa neka se susjedi snalaze.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 123
VIDEO

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga
SAŽETAK ISTRA - SLAVEN

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga

PULA - Nogometaši Istre 1961 pobijedili su Slaven Belupo 3-0 u Puli u utakmici 32. kola HNL-a. Puljani su poveli u šestoj minuti golom Eliasa Fileta iz penala. Emmanuel Ekong u 15. minuti zabio je možda i najbolji gol u HNL-u ove sezone nezaustavljim projektilom s barem 25 metara daljine. A za konačnih 3-0 lopta se odbila od golmana Slavena Ivana Sušaka.

VIDEO Kramarić u žestokoj svađi s navijačem nakon poraza
IZ NEPOZNATIH RAZLOGA

VIDEO Kramarić u žestokoj svađi s navijačem nakon poraza

Andrej Kramarić zabio je dva gola u porazu Hoffenheima u 31. kolu Bundeslige, a nakon utakmice kamere su ga uhvatile u žestokoj svađi s navijačem
Nova europska prvakinja: Prije džuda bila sam mala bucka, a trenirala sam u skloništu
ZLATNA BARBARA

Nova europska prvakinja: Prije džuda bila sam mala bucka, a trenirala sam u skloništu

Plus+ "Za pet godina se nadam da će moja sportska karijera biti gotova. Jer planiram još jedan olimpijski ciklus do Pariza. Mogla bih ja po svojim godinama još jedan, ali..", rekla je Barbara