Obavijesti

Sport

Komentari 0

Hrvati briljiraju uoči turnira za OI: Lučin utrpao 11, Šoštarić 8

Hrvati briljiraju uoči turnira za OI: Lučin utrpao 11, Šoštarić 8

Hrvatska rukometna reprezentacija sredinom ožujka igra kvalifikacije za Olimpijske igre, a raduje sjajna forma pojedinih hrvatskih rukometaša

VIDEO

Hrvatski rukometaš Tin Lučin pružio je sjajnu predstavu za poljsku Wislu Plock postigavši čak 11 golova u gostujućem remiju 32-32 protiv GOG Gudmea u susretu 13. kola B skupine Lige prvaka.

GOG je vodio veći dio utakmice, danski sastav je u drugom poluvremenu imao i šest golova razlike (26-20), no Wisla je uspjela iščupati bod. Poljaci su izborili remi golom Abela Guntina sa zvukom sirene.

Koeln: Susret Hrvatske i Islanda na Europskom prvenstvu u rukometu

Domaći sastav su predvodili Emil Madsen s devet golova i Alexandre Blonz sa sedam golova, dok je najefikasniji igrači Wisle bio hrvatski rukometaš Tin Lučin sa 11 golova. Lovro Mihić je dodao tri, a Leon Šušnja jedan gol. Mirko Alilović je zabilježio jednu obranu.

Odličnu predstavu pružio je i Mario Šoštarić u dresu Pick Szegeda koji je kod kuće poražen od THW Kiela sa 27-28 u susretu iz A skupine u kojoj igra hrvatski prvak Zagreb.

Mannheim: Hrvatska protiv Rumunjske u utakmici Europskog rukometnog prvenstva

Domaćin je tri minute prije kraja vodio sa 27-26, no Kiel je golovima Mikole Bilika i Erica Johanssona okrenuo rezultat. Szeged je minutu prije kraja imao loptu za izjednačenje, ali mađarski sastav nije uspio zabiti.

Kiel su do pobjede predvodili Johansson s osam golova, te Elias Ellefsen a Skipagotu s pet golova, dok se hrvatski rukometaš Domagoj Duvnjak nije upisao među strijelce iz tri pokušaja. Na suprotnoj strani Šoštarić je postigao osam golova, dok je Marin Jelinić zabio četiri gola.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...