Obavijesti

Sport

Komentari 25

Hrvati izludjeli Lozana: Nismo imali pojma kako ih napasti...

Hrvati izludjeli Lozana: Nismo imali pojma kako ih napasti...
1

Hrvatska je igrala izravne lopte prema pivotu i pritiskala nas u sredini. Nismo znali kako ih napasti, kaže Sergio Lozano, napadač španjolske futsal reprezentacije...

VIDEO

Španjolci se još nisu oporavili od remija protiv Hrvatske na startu Europskog prvenstva u futsalu. Hrvatska je u Belgiji odigrala 3-3 protiv šesterostrukih europskih prvaka, dvostrukih svjetskih prvaka i najbolje momčadi u povijesti.

- Nismo očekivali takav rezultat. Hrvatska je odlično iskoristila sve svoje prednosti. Igrali su izravne lopte prema pivotu i pritiskali su nas u sredini. Nismo znali kako ih napasti - rekao je Sergio Lozano, napadač Barcelone i španjolske futsal reprezentacije.

Lozano je bio junak finala Eura u Hrvatskoj 2012. godine. Zabio je Rusiji dva gola za preokret i osvajanje šeste europske titule. Dao je intervju za službenu stranicu Uefe.

- Prva utakmica uvijek je teška. Nismo razmišljali o onih 10-0 protiv Hrvatske u kvalifikacijama. Jednostavno nismo bili pravi. Odigrali smo u suprotnosti s našom filozofijom. No ne želimo umanjiti dobru igru Hrvatske - dodao je Lozano.

Španjolska će imati popravni ispit u nedjelju protiv Češke u 20.45 sati. Hrvatska večeras (18.30) igra protiv Čeha. S pobjedom bismo bili sigurni za četvrtfinale, a mogao bi nam biti dovoljan i bod ako u nedjelju Španjolci pobijede Češku. 

Česi su nam "crna mačka"

Iako smo ih dobili na Euru u Hrvatskoj 2012., protiv Češke imamo neugodna iskustva. U zadnjih 10 godina ta pobjeda iz Splita nam je jedina u povijesti međusobnih susreta protiv Čeha. U Spaladium Areni u Splitu slavili smo 5-4. Česima je tada trebala pobjeda od dva razlike za prolaz, ali Hrvatska je slavila i naplatila stare dugove. 

Skupina D

  • Španjolska - Hrvatska 3-3
  • Hrvatska - Češka (31. siječnja 18.30)
  • Češka - Španjolska (2. veljače 20.45)

Tablica:

  • Hrvatska 1
  • Španjolska 1
  • Češka 0
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici koji se igra večeras od 19.30 sati. Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju
VIDEO Strašne scene u HNL-u: Golman Gorice koljenom udario suigrača! Slomio mu kosti lica
UZNEMIRUJUĆE

VIDEO Strašne scene u HNL-u: Golman Gorice koljenom udario suigrača! Slomio mu kosti lica

Golman Gorice istrčao je s gola u namjeri da izbije loptu, ali je nehotice koljenom udario u glavom suigrača Đuru-Giulija Đekića. Ostao je nepomično ležati, a igrači su se okupili oko njega i zaklonili pogled