Sport

Komentari 49

Hrvati joj pjevali 'slatka mala Marijana', a srpska sutkinja sve iznenadila promjenom izgleda

Hrvati joj pjevali 'slatka mala Marijana', a srpska sutkinja sve iznenadila promjenom izgleda

Srpska teniska sutkinja Marijana Veljović drastično je promijenila izgled lica plastičnim operacijama, a napunila je usne i napravila 'korekciju' na jagodicama pa više nije 'ona stara'

'U trans' je bacila hrvatske navijače u finalu Davis Cupa, a atraktivna srpska teniska sutkinja Marijana Veljović operacijama lica se dovela do granice neprepoznatljivosti. Gostovala je na jednoj srpskoj televiziji, a teniski fanovi ostali su šokirani promjenom.

U posljednjih nekoliko mjeseci bile su vidljive promjene na njezinom licu, ali ovo je najveći estetski korak koji je dosad napravila. 

Potpuno je izmijenila crte lica te više nije 'ona stara', a mnogima nije jasno zašto se atraktivna sutkinja odlučila na ovaj potez. Podsjetimo, nakon što su joj hrvatski navijači otpjevali refren pjesme koja je postala klasik u izvedbi Dubrovačkih trubadura 'Slatka mala Marijana' još je došla u centar pažnje nakon što je očitala bukvicu Rogeru Federeru u Australiji.

Ove godine je imala težak zadatak, sudila je meč Nicka Kyrgiosa i Uga Humberta. I trebala je obuzdati tešku narav 'zločestog dečka'. Žalio se na uređaj koji označava dodir loptice i mreže, Nick je bio svadljiv, ali ona je sve mirno objasnila i riješila problem. 

Možda ćemo je vidjeti na Wimbledonu u 'novom izdanju', a na to ćemo morati pričekati do 28. lipnja.

Najčitaniji članci