Obavijesti

Sport

Komentari 29

Hrvati se polako već okupljaju prije susreta za broncu, evo tko je favorit u sudaru s Marokom

Hrvati se polako već okupljaju prije susreta za broncu, evo tko je favorit u sudaru s Marokom

Sati nas dijele od nove, povijesne utakmice Hrvatske za brončano odličje na Svjetskom prvenstvu. Prema prognozama, hrvatskih navijača će biti oko 3000. Pratite uživo događanja iz Dohe

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
, Doha, Katar
Sortiranje događaja
PODRŠKA OBITELJI STANIŠIĆ

Obitelj hrvatskog reprezentativca Josipa Stanišića stigla je u Dohu dati podršku 'vatrenima' u borbi za brončanu medalju protiv Maroka koja se igra od 16 sati. 

Više pročitajte OVDJE

24sata
24sata
HRVATSKA - MAROKO

'Vatreni' nisu uspjeli obraniti srebro iz Rusije, no imaju priliku ponoviti uspjeh Ćirine generacija, odnosno vratiti se kući s broncom oko vrata. Utakmica počinje u 16 sati!

>> PRIJENOS UŽIVO PRATITE OVDJE

'DEBILU, PUKLA MI RUKA'

Danas su neizostavni dvojac udarne postave Dalićevih Vatrenih. Upravo bi Joško Gvardiol i Borna Sosa trebali započeti susret za treće mjesto na Svjetskom prvenstvu u Katru protiv Maroka.

A isti je dvojac priredio show na press konferenciji nakon što je Hrvatska pobijedila Rusiju na Poljudu 1-0 i plasirala se na SP. Posljednjih dana kruži urnebesni video

- Debilu, pukla mi je ruka. Vena mi je pukla! - rekao je Sosa Gvardiolu.

>> VIDEO POGLEDAJTE OVDJE

GVARDILOV TATA NA POSLU

Otac Joška Gvardiola, Tihomir Gvardiol, već godinama prodaje ribu na najpoznatijoj zagrebačkoj tržnici Dolac, a 'slobodan dan' nije uzeo ni na dan utakmice za brončanu medalje.

Opet je radio.

>> SVE SAZNAJTE OVDJE

GOL ŽUTOG IZ DRUGOG KUTA

Čak 24 godine nakon što je postignut, pogodak Prosinečkog prvi put je prikazan iz potpuno drugačijeg kuta do sada. Onaj kada je izvrtio De Boera i Numana...

- Moj Robi je za vodstvo okrenuo dvojicu nizozemskih igrača na prostoru manjem od izloga u amsterdamskom Red Light districtu - prisjetio se Ćiro legendarnog poteza.

>> POGODAK POGLEDAJTE OVDJE

Komentari 29