Obavijesti

Sport

Komentari 1

'Hrvati su izvrsni, Lončar nevjerojatno napredovao'

'Hrvati su izvrsni, Lončar nevjerojatno napredovao'
1

Centar Toronto Raptorsa Andrea Bargnani bio je impresioniran hrvatskom reprezentacijom. Jako su dobra momčad. Krešo me impresionirao, kaže

VIDEO

Najveća zvijezda talijanske reprezentacije, centar Toronto Raptorsa Andrea Bargnani, Hrvatskoj je u dvije utakmice u Istri zabio ukupno 49 poena i bio najveća opasnost po naš koš. Dojam je da bi Talijani bez njega bili potpuno izgubljeni. Ali i igrač s četverogodišnjim NBA iskustvom impresioniran je hrvatskom reprezentacijom.
- Jako dobra momčad, a tek su tjedan dana zajedno - u čudu je govorio Bargnani, kojeg se posebno dojmila naša vanjska linija.
- To su izvrsni igrači, mogu pogađati izvana cijeli dan. Ali impresionirao me i Krešo Lončar. Sjećam ga se iz Benettona, gdje smo neko vrijeme zajedno igrali (2003., op.a.). Nevjerojatno je koliko je od tada napredovao. Sad može pogađati i izvana i puno bolje skače - nahvalio je Bargnani 20-godišnjeg Splićanina.
Iako je Italija, kojoj su ovo bile posljednje pripremne utakmice uoči kvalifikacija za EP u Litvi, dvaput glatko izgubila od Hrvatske, koja se tek nedavno okupila, 'Il Mago' je zadovoljan odrađenim poslom na pripremama.
- Tužan sam što smo izgubili ove dvije utakmice, ali osim toga napravili smo dobar posao i vjerujem da ćemo proći kvalifikacije.
Nakon njih vraća se u Kanadu. S Raptorsima ga očekuje sezona drukčija od prijašnjih. Najbolji igrač Chris Bosh otišao je u Miami, gdje će igrati s Dwyaneom Wadeom i LeBronom Jamesom.
- Nisam sretan što je Bosh otišao jer je izvrstan igrač, ali jednostavno ćemo trebati više raditi. Sigurno ću imati veću odgovornost u momčadi i zato se veselim idućoj sezoni, ali sad su mi na pameti samo kvalifikacije - zaključio je Bargnani.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...