Obavijesti

Sport

Komentari 0

Hrvati u borbi za četvrtfinale: Postavit ćemo se kao favoriti

Hrvati u borbi za četvrtfinale: Postavit ćemo se kao favoriti

Utakmica Hrvatska - Slovačka igra se u Groningenu u subotu od 16.30 sati, a prema najnovijim informacijama, gledatelji se vraćaju na tribine. 'Nakon Rusije smo razmislili o svemu. Pobjeda nas vodi dalje', rekao je Kanjuh

VIDEO

Hrvatska futsalska reprezentacija otputovala je u Groningen, gdje je u subotu protiv Slovačke očekuje odlučujuća utakmica za plasman u četvrtfinale Europskog prvenstva u Nizozemskoj.

Hrvatska nakon pobjede nad Poljacima (3-1) i poraza od Rusije (0-4) ima sve u svojim rukama, a pobjeda i remi protiv Slovačke vode je u nokaut fazu natjecanja.

Varaždin: Kvalifikacijska futsal utakmica za Euro 2022. između Hrvatske i Danske

- Nakon Rusije smo se dobro odmorili, razmislili o svemu. Slijedi utakmica protiv Slovačke za koju smo i prije početka natjecanja pretpostavljali da će biti odlučujuća za plasman u drugi krug natjecanja. Pobjeda nas vodi u četvrtfinale - rekao je Kanjuh koji se još jednom osvrnuo na poraz od Rusije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Izbornik, njegov zamjenik i mi igrači komentirali smo međusobno da to jednostavno nije bio naš dan, utakmica se otvorila na krivi način, crveni karton nas je u velikoj mjeri poremetio. Međutim, činjenica je da nismo bili pravi, a to Rusi itekako znaju kazniti pa je utakmica završila njihovom uvjerljivom pobjedom. Mogli smo bolje, moglo je biti i gore, ali iz te smo utakmice izvukli pouke i potpuno se okrenuli susretu sa Slovačkom, koji je u ovom trenutku za nas najvažniji - kazao je Davor Kanjuh, koji se osvrnuo na dvoboj sa Slovačkom.

- Znamo da su izuzetno neugodna momčad, vrlo slična poljskoj reprezentaciji, ali s tom razlikom da imaju kvalitetnijeg individualca Drahovskog, koji je na top razini europskog futsala. Međutim, mislim da ne moramo toliko razmišljati o Slovacima, nego se okrenuti našoj igri. Ako pružimo onoliko koliko znamo i možemo, naša pobjeda ne bi smjela doći u pitanje.

Olakotna okolnost je činjenica da je Hrvatskoj uoči odlučujuće utakmice na ruku išao remi Poljaka i Slovaka.

Varaždin: Kvalifikacijska futsal utakmica za Euro 2022. između Hrvatske i Danske

- Rezultat nam je sigurno išao na ruku jer nam se otvara još jedna opcija, a to je da nas i remi vodi u četvrtfinale. Međutim, nećemo kalkulirati, protiv Slovačke nas zanima samo pobjeda. Postavit ćemo se kao favoriti, što i jesmo i vjerujem da će sve ići svojim tijekom u našu korist - zaključio je Kanjuh.

Utakmica Hrvatska - Slovačka igra se u Groningenu u subotu od 16.30 sati, a prema najnovijim informacijama, gledatelji se vraćaju na tribine. Zbog poboljšane epidemiološke situacije, nizozemska vlada je ukinula mjere i dopustila nazočnost navijača.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića