Obavijesti

Sport

Komentari 5

Hrvatska izborila polufinale na EP-u u mininogometu u Vrsaru

Hrvatska izborila polufinale na EP-u u mininogometu u Vrsaru
8

Zapravo je ovo bila utakmica mene i mađarskog golmana, obrana za obranom, izgledalo je da će na kraju odlučivati penali, rekao je golman Marko Habazin

VIDEO

U teškoj i do kraja neizvjesnoj utakmici četvrtfinala Europskog prvenstva u mininogometu u Vrsaru, Hrvatska je rezultatom 1-0 pobijedila Mađarsku. Strijelac jedinog gola za Hrvatsku bio je Ivan Smok na asistenciju Željka Šimića u pretposljednjoj minuti.

U polufinalu će naša reprezentacija igrati s Bosnom i Hercegovinom, dok se u prvom polufinalu sastaju Rumunjska i Češka (15 sati).

- Teška utakmica, teško se igralo po ovom skliskom terenu. Dobro smo ušli u drugo poluvrijeme, malo čvršće, i isplatilo nam se golom u samoj završnici. Vjerovali smo u sebe cijelo vrijeme, branimo boje naše zemlje i jako smo motivirani. Nastojat ćemo odigrati što bolje i napravit ćemo sve da uđemo u finale - rekao je junak susreta Ivan Smok.

Hrvatski golman Marko Habazin imao je nekoliko sjajnih intervencija te je držao našu reprezentaciju u igri.

- Zapravo je ovo bila utakmica mene i mađarskog golmana, obrana za obranom, izgledalo je da će na kraju odlučivati penali. Svi smo stiskali, obje momčadi igrale su dobru obranu. Imali smo na kraju sreće i strpljenja, nismo žurili i zasluženo smo pobijedili. Ostvarili smo minimum kojeg smo zacrtali, idemo dalje samo jako. Nadam se najboljem - poručio je Habazin.

Prijenos završnice miniEURA u Vrsaru možete pratiti na Sportskoj televiziji ili putem live-streaminga na adresi emfminieuro.com.

EP u mininogometu, četvrtfinale:

HRVATSKA - MAĐARSKA 1-0 (0-0)
VRSAR - Stadion miniEURA. Gledatelja 600. Suci: Gheorge Ciule i Nicolae Chis-Ciule (Rumunjska).

HRVATSKA: Habazin, Hranić, Prpić, Orlović, S. Korenika, Smok, A. Korenika, Loborinec, Ramljak, Picig, Popov, Herceg, Lukavečki, Hercigonja. IZBORNIK: Tvrtko Močibob.

MAĐARSKA: Sikur, Kovacs, D. Gal, Somogyi, Peter, Beres, Bozsoki, Sipos, Szolosi, Szucs, Varga, J. Gal, Heger, Retezi. IZBORNIK: Lajos Nagy.

STRIJELAC: 1-0 Smok (39').

Četvrtfinale:

  • Slovenija - Rumunjska 1-4
  • Češka - Rusija 3-1
  • Mađarska - Hrvatska 0-1
  • Poljska - Bosna i Hercegovina 1-2 (penali)

Raspored:

  • 15:00 Rumunjska - Češka (1. polufinale)
  • 16:00 Hrvatska - Bosna i Hercegovina (2. polufinale)
  • 19:30 Utakmica za treće mjesto 
  • 21:00 Finale
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Dinamo - Rijeka 0-0:  Prvi susret finala bez ispaljenog metka...
UZVRAT JE ZA TJEDAN DANA

Dinamo - Rijeka 0-0: Prvi susret finala bez ispaljenog metka...

Dinamo je u prvom poluvremenu prijetio preko Arbera Hoxhe, koji je pogodio gredu i imao još dvije dobre prilike. Rijeka je prvu pravu šansu imala u 59. minuti kada je Toni Fruk pogodio gredu

Besplatni prijenos: Gdje gledati finale Kupa Dinamo - Rijeka?
UŽIVO OD 19 SATI

Besplatni prijenos: Gdje gledati finale Kupa Dinamo - Rijeka?

Dinamo i Rijeka na Maksimiru igraju prvu utakmicu finala Hrvatskog nogometnog kupa, uzvrat je za tjedan dana na Rujevici. Prijenos je dostupan svim gledateljima putem YouTubea
Tottenham - Man. City 0-2: Kova i Gvardiol na korak od naslova!
JOŠ JEDNO KOLO DO KRAJA

Tottenham - Man. City 0-2: Kova i Gvardiol na korak od naslova!

Manchester City u posljednje kolo ulazi kao prvoplasirana momčad Premier lige! Građani su u zaostaloj utakmici 34. kola pobijedili Tottenham (2-0) golovima Haalanda pa će u nedjelju u zadnjem kolu ovisiti sami o sebi