Obavijesti

Sport

Komentari 40

Hrvatska je u blatu do koljena razbila Latviju u kvalifikacijama

Hrvatska je u blatu do koljena razbila Latviju u kvalifikacijama
10

Hrvatska U-21 reprezentacija slavila je u 6. kolu kvalifikacija za Euro 2015. godine protiv Latvije u Puli rezultatom 3-1. Prva je to pobjeda novog izbornika, Gračana...

VIDEO

Hrvatska mlada reprezentacija bez problema slavila je protiv Latvije u 6. kolu kvalifikacija za odlazak na Euro 2015. godine. Završilo je 3-1 za Hrvatsku na stadionu Aldo Drosina u Puli po izrazito lošem vremenu i teškom terenu.

- Razmišljam početi s tri napadača. Želim pokazati Latvijcima tko je gazda na travnjaku - rekao je izbornik U-21 reprezentacije, Nenad Gračan, uoči utakmice protiv Latvije.

Hrvatska je silovito krenula i već nakon osam minuta igre vodila 2-0. Tin Jedvaj i Marcelo Brozović bili su strijelci. U 33. minuti Stipe Perica zabio je za 3-0. 

Hrvatska je igrala sjajno, a Nenad Gračan počeo je sa Šitumom, Mišićem i Pericom naprijed. Dobro je to izgledalo. 

Nenad Gračan protiv Latvije imao je popravni ispit. Gračan je debitirao na klupi mlade reprezentacije porazom od Švicarske. Hrvatska je do tog poraza u 5. kolu imala četiri uzastopne pobjede s Nikom Kovačem na klupi. 

Dobili smo u gostima oba glavna konkurenta, Ukrajinu i Švicarsku, ali Švicarci su nam u Puli uzvratili 2-0 pobjedom.

Hrvatska protiv Latvije nije imala pravo na kiks. Naši su od prve minute zaigrali ozbiljno, a kad tako igraju Latvija im ne smije biti protivnik koji bi ih mogao ugroziti. 

Jedvaj i Brozović u prvih osam minuta zabili su za vodstvo Hrvatske. Stipe Perica je u 33. minuti utakmice zabio za 3-0 i pitanje pobjednika bilo je riješeno. 

Rei je zabio za Latviju pred kraj utakmice te ublažio poraz. Hrvatska je ovom pobjedom ostala na vrhu ljestvice. 

U-21, kvalifikacije za Euro:

  • Hrvatska - Latvija 3-1 (Jedvaj 4, Brozović 8 (p), Perica 33 / Rei 81)

Hrvatska - Latvija UŽIVO:

90' + 3' Kraj utakmice! HRVATSKA JE POBIJEDILA 3-1. JEDVAJ, BROZOVIĆ I PERICA ZABILI SU ZA NAŠE, REI JE UBLAŽIO LATVIJI PORAZ U 6. KOLU KVALIFIKACIJA ZA EURO. HRVATSKA JE I DALJE VODEĆA U SKUPINI.

81' GOOOL! Rei je zabio za Latviju. Gosti su smanjili na 3-1.

65' Hrvatska mirno privodi utakmicu kraju. Vodimo 3-0 protiv Latvije. Stipe Perica naš je ponajbolji igrač. Iznudio je penal koji je Brozović pretvorio u 2-0, a zabio je i za 3-0. 

46' Počelo je drugo poluvrijeme.

45' KRAJ PRVOG POLUVREMENA U PULI. HRVATSKA PROTIV LATVIJE VODI 3-0.

33' GOOOOL! Stipe Perica zabija za 3-0. Hrvatska je razbila Latviju!

8' GOOOOOL! Marcelo Brozović zabio je za 2-0 iz penala!

4' GOOOOOL! Tin Jedvaj zabio je za vodstvo Hrvatske protiv Latvije!

1' Počela je utakmica Hrvatske i Latvije u Puli. Reprezentacija do 21 godine igra kvalifikacije za odlazak na Euro 2015. Vodeći smo u skupini, a ovo je druga utakmica Gračana otkako je preuzeo reprezentaciju od Nike Kovača. Prvu utakmicu Gračan je izgubio od Švicarske, a danas ima popravni ispit.

Najava utakmice

Hrvatska reprezentacija do 21 godine igra 6. kolo kvalifikacija za odlazak na Euro 2015. godine. Protivnik nam je u Puli reprezentacija Latvije. 

Nenad Gračan u svom debiju na klupi mlade reprezentacije izgubio je od Švicarske. To je Hrvatskoj bio prvi poraz nakon četiri uzastopne pobjede u kvalifikacijama kad je Hrvatsku vodio Niko Kovač.

Hrvatska protiv Latvije ima popravni ispit, s tri boda ostali bismo na vrhu skupine ispred Ukrajine i Švicarske. Utakmica je počela u 16 sati...

HRVATSKA: Delač, Jedvaj, Šimunović, Datković, Gorupec, Radošević, Močinić, Brozović, Šitum, Mišić, Perica

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli
POLUFINALE LIGE PRVAKA

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli

Bayern München i Real Madrid remizirali su u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka (2-2). Za domaćina su zabili Sane i Kane, no gosti su se opet izvukli golovima Viniciusa

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu
GENIJALAC S LOPTOM

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu

Realovci su trenirali na Allianz Areni u Münchenu uoči polufinala Lige prvaka, a Modrić je bio posebno raspoložen. S dvije majstorije je oduševio navijače i na sjajan način najavio utakmicu
UŽIVO Polufinale Lige prvaka, evo gdje gledati Bayern - Real
OD 21 SAT

UŽIVO Polufinale Lige prvaka, evo gdje gledati Bayern - Real

Želimo se izolirati od drugih stvari u ovoj utakmici. Važno je da imamo slobodu kako bi odigrali vrhunsku utakmicu. Dat ćemo sve od sebe kako bi pobijedili, znamo kakva je situacija za uzvrat, najavio je trener Bayerna