Obavijesti

Sport

Komentari 189

Protiv Rusa novi remi na EP-u: 'Neki moji igrači bili su sebični'

Protiv Rusa novi remi na EP-u: 'Neki moji igrači bili su sebični'
3

Dečki moraju biti mirniji u završnici. Morat ćemo u trećem susretu ići na pobjedu, a nadam se da će nam se konačno otvoriti, rekao je U-17 izbornik nakon novog remija

VIDEO

Hrvatska U-17 reprezentacija ni u drugoj utakmici na Europskom prvenstvu u Slovačkoj nije uspjela pobijediti, ali niti zabiti gol. Nakon 0-0 protiv Talijana u prvom  kolu, istim je rezultatom završila i utakmica protiv Rusa.

Izabranici Ivana Gudelja dominirali su većim dijelom susreta, ali put do gola nisu našli. 

Na prvu priliku čekalo se do 10. minute, kada je pokušao Roguljić, ali njegov udarac išao je točno u golmana Rusije. Roguljić je zaprijetio i deset minuta kasnije. Pokušao je iz slobodnjaka, ali udarac je išao preko gola.

Hrvatska će najviše žaliti za prilikom iz 29. minute, kada se u odličnoj prilici našao Bašić, ali umjesto u gol, loptu je poslao pokraj gola. Bašić se u prilici našao i u samoj završnici prvog poluvremena, ali ovog puta pucao je točno u golmana.

U prvih 15-ak minuta nastavka opasno smo živjeli. Rusi su imali nekoliko lijepih prilika, ali na sreću, kada su probili i obranu, na mjestu je bio Marić i zaustavljao njihove pokušaje.

Još smo u igri. Idemo na pobjedu protiv Ukrajine. Valjda će nam se otvoriti, izbornik Ivan Gudelj

Uslijedilo je razdoblje bez velikih prilika i igre, sve do posljednjih 10 minuta kada je inicijativu opet preuzela Hrvatska. Dva puta je u prilici bio Roguljić, jednom Murić, ali gol nismo zabili.

U subotu nas čeka posljednja utakmica u skupini, u 19.30 igramo protiv Ukrajine.

- Problem je realizacija. Dečki moraju biti mirniji u završnici. Mislim da je problem i što su neki igrači u završnici bili sebični. Morat ćemo u trećoj utakmici ići na pobjedu, nadam se da će nam se otvoriti - rekao je hrvatski izbornik Ivan Gudelj i dodao:

- Poradit ćemo s igračima na mirnoći i pokušati im podići samopouzdanje. Obrana je odlična, ali zakazali smo u napadu. Još smo u igri, idemo na pobjedu protiv Ukrajine.

Skupina B:

Ukrajina-Italija 1-2 (Vachiberadze 61' / Parigini 75', Pugliese 80')

  • 1. Rusija 4
  • 2. Italija 4
  • 3. Hrvatska 2
  • 4. Ukrajina 0
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 189
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju