Obavijesti

Sport

Komentari 2

Hrvatska poražena od Norveške

Hrvatska poražena od Norveške

U prvom susretu ove skupine Nizozemska je svladala Norvešku sa 2-1. Sada je na ljestvici prva Norveška koja ima ukupno tri pobjede, druga je Nizozemska s dvije pobjede, a Hrvatska je treća sa samo jednom

VIDEO

Hrvatski tenisači su u ponedjeljak izgubili od Norveške u dvoboju F skupine United Cupa u Sydneyu i trenutačno zauzimaju zadnje mjesto na ljestvici u skupini.

Casper Ruud (ATP-11.) je sa 6-4, 6-1 pobijedio nakon sat i pol igre najboljeg hrvatskog tenisača Bornu Ćorića, kojem je uzeo tri pita servis, jednom u prvom setu i dva puta u drugom. 

Donna Vekić je pobjedom nad Malene Helgo (WTA-544.) od 7-5, 3-6, 6-3 dovela do izjednačenja na 1-1, iako se dosta namučila. Za pobjedu nad 544. tenisačicom svijeta Vekić su bila potrebna gotovo tri sata. Hrvatska je tenisačica servirala šest aseva, a Norvežanka ni jedan, uzela joj je četiri puta servis, ali je svoj izgubila tri puta. 

No Ruud je ipak osigurao pobjedu Norveškoj, nakon što je u mješovitim parovima s Ulrikke Eikeri svladao hrvatsku kombinaciju Vekić/Ivan Dodig  sa 6-2, 3-6, 10-7 nakon samo sat i 17 minuta igre.

U prvom susretu ove skupine Nizozemska je svladala Norvešku sa 2-1. Sada je na ljestvici prva Norveška koja ima ukupno tri pobjede, druga je Nizozemska s dvije pobjede, a Hrvatska je treća sa samo jednom. Sutra Hrvatska igra protiv Nizozemske.

Osim Vekić, Ćorića i Dodiga za United Cup su još prijavljeni Petra Marčinko (WTA - 140.) i Tena Lukas (WTA - 224.) kod žena, dok muški dio momčadi još čini Nino Serdarušić (ATP - 273.).

U četvrtfinale će se plasirati pobjednici svake od šest skupina te najbolja drugoplasirana reprezentacija u svakom od dva grada domaćina grupne faze, Sydneyju i Perthu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima
NIJE IZGLEDAO DOBRO

Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima

Gilbert nije bio jedini koji je pao tijekom utrke. Toplo vrijeme, jak tempo, želja da se što prije stigne na cilj. Sve je to imalo utjecaja na pojedine sportaše