Obavijesti

Sport

Komentari 2

Hrvatske rukometašice dobile Srbiju i osvojile umaški turnir

Hrvatske rukometašice dobile Srbiju i osvojile umaški turnir
1

Hrvatska ženska rukometna reprezentacija zaključila je, Croatia kup, pripremni turnir za EP u Umagu, pobjedom nad Srbijom 31-26 te tako osvojila prvo mjesto

VIDEO

Dvije pobjede i poraz bile su dovoljne hrvatskoj ženskoj rukometnoj reprezentaciji da osvoji pripremni turnir za nadolazeće Europsko prvenstvo Croatia kup u Umagu. Ključne su bodove izabranice Vladimira Canjuge upisale protiv Srbije pobjedom 31-26.

Hrvatice su pokazale snagu već od samog starta utakmice povevši 5-0, razliku koja je ostala jednaka i nakon prvih 30 (17-12), pa i nakon 60 minuta. Mogla je domaća prednost u prvom dijelu biti i puno veća jer je u 24. minuti bilo velikih "plus devet" (15-6), ali Srpkinje su uspjele vratiti pristojan zaostatak.

Iako je gostujuća reprezentacija u desetoj minuti drugog dijela došla na samo gol minusa (19-18), preokret se ipak nije dogodio. Ključnom se pokazala minuta odmora nakon koje Milanović-Litre, Penezić te Benko dižu prednost na 22-19. Do kraja su Hrvatice digle prednost na konačnih 31-26.

Miranda Tatari predvodila je Hrvatsku s osam golova, a golmanice Žderić i Grubišić prikupile su 18 obrana.

U drugoj utakmici dana Poljska je pobijedila Njemačku 33-24, pa je Hrvatska zbog pobjede u međusobnom omjeru uzela prvo mjesto. Dobra je to najava za Europsko prvenstvo što će se od 7. do 21. prosinca održati u Mađarskoj i Hrvatskoj.

Croatia kup, 3. kolo

  • Hrvatska - Srbija 31-26 (17-12)
  • Njemačka - Poljska 24-33 (14-12)

Konačni poredak

  1. Hrvatska 4 boda
  2. Poljska 4
  3. Njemačka 3
  4. Srbija 1
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju