Obavijesti

Sport

Komentari 3

Hrvatski boksači saznali su protivnike u borbi za OI...

Hrvatski boksači saznali su protivnike u borbi za OI...
1

Hrvatskog predstavnika u superteškoj kategoriji preko 91 kilograma Marka Miluna očekuje 19 suparnika za četiri kvote. Milun je slobodan u 1. kolu...

VIDEO

Usprkos svjetskoj pandemiji koronavirusa. europski boksači će tijekom sljedeća dva tjedna u Londonu nastupiti na kontinentalnim kvalifikacijama za odlazak na Olimpijske igre u Tokiju, a u petak je obavljen ždrijeb na kojemu je i osam hrvatskih predstavnika saznalo svoje suparnike.

Nikolina Ćaćić je jedan od 23 boksačice u kategoriji do 57 kilograma, a nastup na OI će ih izboriti njih šest. Najmlađa hrvatska natjecateljica slobodna je u 1. kolu, a u osmini finala će joj suparnica biti Latvijka Amanda Millere.

U kategoriji do 60kg uz Mariju Malenicu je još 21 natjecateljica, a u Tokio će također njih šest. Malenica je slobodna u 1. kolu, a u osmini finala sučelit će se s Francuskinjom Maiva Hamadouche, aktualnom viceprvakinjom Europe.

Zagreb: Prvenstvo Hrvatske u boksu, muškarci do 91 kg, Marko Milun - Luka Pratljacic

Ivana Habazin u kategoriji do 69kg je među 17 natjecateljica koje hvataju jedno od pet mjesta. Njena suparnica u osmini finala bit će Francuskinja Emilia Sonvico.

Kod boksača imamo pet predstavnika. Marko Zeljko u kategoriji do 69kg je među 31 boksačem koji hvataju šest kvota. On u 1. kolu ide na Bjelorusa Aleksandra Radzionova, dvostrukog brončanog Europljanina u mlađim seniorima.

U srednjoj kategoriji do 75kg među 34 borca je i Mladen Sobjeslavski, a na OI će njih šest. Njegov prvi suparnik je Finac Muhhamad Abdilrasoon.


 
Luka Plantić u poluteškoj kategoriji do 81kg među 29 boksača hvata jedno od šest mjesta, u 1. kolu će boksati protiv Austrijanca Umara Dzambekova.

U teškoj kategoriji do 91kg Toni Filipi se među 26 natjecatelja bori za jedno od četiri mjesta. U 1. kolu Filipi ide na Ukrajinca Horskova od kojeg je na Europskom prvenstvu do 22 godine u Targu Jiu izgubio u polufinalu sa 1-4.

Hrvatskog predstavnika u superteškoj kategoriji preko 91 kilograma Marka Miluna očekuje 19 suparnika za četiri kvote. Milun je slobodan u 1. kolu, a nakon toga ide na boljeg iz ogleda Britanca Frasiera Clarka i Talijana Clementea Russoa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao