Obavijesti

Sport

Komentari 8

Hrvatsko čudo opet dominira: Čeko pobijedio na Hanžeku!

Hrvatsko čudo opet dominira: Čeko pobijedio na Hanžeku!

Prezadovoljan sam. Atmosfera je odlična i baš sam sretan. Trenirat ću da skinem rekord Siniše Ergotića. Navikavam se još uvijek na sve ovo, da sam zvijezda, rekao je hrvatski skakač u dalj Marko Čeko...

VIDEO

Hrvatska ima pravog dijamanta. S tim će se složiti sve, a tko ga nikada nije vidio na djelu, imao je priliku vidjeti o čemu se radi na 70. Hanžekovićevom memorijalu.

Hrvatski skakač u dalj Marko Čeko (20) pokorio je konkurenciju na Hanžeku i s preskočenih 7,92 došao do nove pobjede. Najbliži mu je bio tek srpski skakač Lazar Anić koji je skočio čak 21 centimetar manje.

Zagreb: 70. memorijal Borisa Hanžekovića, skok u dalj, muški

- Prezadovoljan sam. Atmosfera je odlična i baš sam sretan. Trenirat ću da skinem rekord Siniše Ergotića. Navikavam se još uvijek na sve ovo, da sam zvijezda. Stalno netko vuče za rukav, evo spremam se i za nastupe u talk-showovima - rekao je hrvatski Carl Lewis, kako mu tepaju, za HRT...

Zagreb: Prvi dan prvenstva Hrvatske u atletici

Čeko je relativno novo ime u hrvatskoj atletici, no za one koji su cijelom glavom u ovom sportu, znaju o kakvom dijamantu je riječ. Prije mjesec dana je na Prvenstvu Hrvatske preko osam metara, a to mu je uspjelo čak dvaput zaredom.

Do prvenstva Hrvatske Čekin je rekord u skoku u dalje bio 7,87, a onda ga je u finalu popravio za čak 17 centimetara. I u dva navrata skočio 8,04 čime je postao treći Hrvat u povijesti sa skok iznad osam metara. Prije njega, to su uspjeli tek Siniša Ergotić (8,23) i Luka Aračić (8,12).

No nije to sve. Ovom čudu iz Knina nije dovoljan samo skok u dalj pa je svoj talent iskoristio za nastupe u utrkama na 100 i 200 metara. Na 100 metara istrčao je osobni rekord 10.46 i osvojio drugo zlato, što je šesti rezultat svih vremena u Hrvatskoj, a na 200 metara istrčao je 21.18. Tu ipak nije uspio do zlata.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu