Sport

Komentari 4

Hrvatski rukometaš ozlijedio se u prvoj utakmici za novi klub. Nije htio da ga plaćaju pa otišao

Hrvatski rukometaš ozlijedio se u prvoj utakmici za novi klub. Nije htio da ga plaćaju pa otišao

Vjerojatno bi bolna leđa i uspio zaliječiti do kraja sezone, pa još i zaigrati za klub i pomoći u borbi za ostanak, ali procijenio je da je bolje sve probleme s leđima riješiti u Hrvatskoj i osloboditi klub financijskog tereta

Luka Šebetić baš nema sreće. Em zaspe zdrav, pa se probudi ozlijeđen i propusti Svjetsko prvenstvo, em zapne u Ukrajini usred rata, pa u završnici sezone mora tražiti novi klub.

Motor Zaporožje zamijenio je španjolskom Navom i ozlijedio se već u prvoj utakmici, još 9. travnja protiv Bidasoe, zbog čega je i propustio reprezentativno okupljanje za dvije utakmice protiv Finske u kvalifikacijama za SP.

Štoviše, ostat će to i Šebina jedina utakmica za Navu jer je odlučio napustiti klub kako ne bi bio financijski teret klubu dok ne može igrati. Pošteno i korektno, baš kako mu inače i priliči.

Vjerojatno bi bolna leđa i uspio zaliječiti do kraja sezone, pa još i zaigrati, ali procijenio je da je bolje sve probleme riješiti u Hrvatskoj. 

I maknuti se od Navinih oko ostanka u ligi. Ostala su još četiri kola, a klub iz Segovije vodi neizvjesnu bitku za ostanak. Zasad ima dva boda više (uz utakmicu manje) od zone ispadanja.

POGLEDAJTE I NOVU EPIZODU KULTURSE: