Obavijesti

Sport

Komentari 0

Hrvatskoj Euro U-19 u futsalu

U rujnu 2023. godine Hrvatska će u porečkoj Žatiki biti domaćin Europskog prvenstva u futsalu do 19 godina, odlučila je Uefa na Izvršnom odboru koji je zasjedao u utorak na Hvaru.

- Raduje nas odluka Izvršnog odbora Uefe te zahvaljujemo predsjedniku Čeferinu i rukovodstvu Uefe na povjerenju. Hrvatska se dokazala kao odličan domaćin na Euru u futsalu 2012. godine, kao što se i naša U-19 reprezentacija istaknula srebrnom medaljom na Euru prije dvije godine. Hrvatska ima snažnu tradiciju malog nogometa, u Poreču imamo krasnu dvoranu i kvalitetne uvjete te ne sumnjam da ćemo organizirati izvrsno natjecanje i time opravdati ovu odluku Uefe”, rekao je predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Marijan Kustić, prenosi HNS.

Hrvatskoj će se kao domaćinu na turniru pridružiti još sedam pobjednika glavne kvalifikacijske runde koja će se održati od 21. do 26. ožujka iduće godine. Ždrijeb kvalifikacijskih skupina održat će se 3. studenog ove godine, a preliminarna kvalifikacijska runda igrat će se od 17. do 22. siječnja.

Hrvatskoj Euro U-19 u futsalu
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...