Obavijesti

Sport

Komentari 48

Hummels namjerava dovesti u Posedarje desetak suigrača

Hummels namjerava dovesti u Posedarje desetak suigrača
2

Branič Mats Hummels, koji ima tri vile u Posedarju, oduševljen je hrvatskom kuhinjom, posebno pekom. Na proslavu naslova svjetskog prvaka dovodi suigrače...

VIDEO

Osim Neuera, naslov svjetskog prvaka na hrvatskoj obali proslavit će i Mats Hummels (25). Navodno će sa sobom u Posedarje, mjesto nadomak Zadra, dovesti desetak suigrača s SP-a. Mjesta ima, sagradio je čak tri luksuzne vile.

Sebi je ostavio najveću, s oko 600 kvadrata i bazenom. Kuća je objedinila mediteransku i suvremenu arhitekturu. Oduševljen viđenim, "naručio" ih je još za prijatelje iz Bayerna i Borussije, no njihova su imena zasad tajna. Hummels je, navodno, već unajmio jako osiguranje kako on i suigrači ne bi imali nepozvane goste.

Neki igrači su toliko oduševljeni Hrvatskom i našom kuhinjom da su si naručili roštilj i peku kako bi to mogli i sami pripremati u domovini.

Čvrsta je veza Hrvata i Bayerna. I veliki Franz Beckenbauer rekao je da je stvaranje moćnog kluba iz Münchena počelo s trenerom Brankom Zebecom, koji je Bayernu donio Kup i naslov njemačkog prvaka 1969. godine. Uzajamno poštovanje ostalo je do danas.

Jedan od posebnih gostiju u Posedarju mogao bi biti Bastian Schweinsteiger (29). Jedan od najboljih svjetskih veznjaka priznao je kako od brojnih Hrvatica ne može igrati.

- To su najljepše žene na svijetu. Nije ni čudno da smo izgubili na Euru 2008. Gdje god sam se okrenuo, na stadionu sam vidio lijepe hrvatske navijačice. Mislim da su one čak i veći nogometni fanatici od Nijemaca - rekao je Schweinsteiger, koji je "usput" naučio i poneku hrvatsku psovku.

Za zemljište je sjajni njemački branič platio tri milijuna eura

Mats Hummels je zemljište od 1726 četvornih metara kupio prošle godine, a platio ga je tri milijuna eura. Vile su smještene tik uz more. Branič dortmundske Borussije oduševljen je hrvatskom obalom, a nakon što se “skrasio” u Posedarju, pozvao je nekoliko suigrača da mu se pridruže nadomak Zadra.

Čekaju ih: Njemačke reprezentativce dočekat će s pršutom i dagnjama...

Nakon što je ispala Hrvatska, u Posedarju su domaćini s njemačkim turistima navijali za Nijemce. Fešte su bile nakon svake pobjede “elfa”, a poslije finala domaći su pozvali Hummelsa i suigrače da dođu proslaviti pobjedu uz pršut i dagnje.

Joachim Löw je kao trener prvo doveo Hrvata

Kad je u ljeto 1996. postao prvi trener Stuttgarta, prvo što je aktualni njemački izbornik napravio bilo je dovođenje Zvonimira Solde. Bio mu je to prvi “pravi” trenerski posao, nakon što je godinama bio pomoćnik, pa je Soldo i prvi igrač kojeg je doveo. Löw je otišao nakon dvije sezone, a Soldo je među "švabama" ostao punih deset godina.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 48
VIDEO

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu. Benzema se naljutio kad sam ga uštipnuo
Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...
JUTRO NAKON PORAZA

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...

Cijela je Hrvatska bila sigurna da ćemo izgubiti i evo, gospodo, izgubili smo, a i dalje imamo sve u rukama. Ako želimo biti prvaci, moramo jednom dobiti i Dinamo. Svima sam u klubu rekao "Nemojte da ja, Zagrepčanin, budem veći optimist od vas, Riječana"