Obavijesti

Sport

Komentari 5

'I dragi Bog je htio da sve ovako završi. Pobijedili moji Ukrajinci pa onda i Hrvatska. Savršeno!'

'I dragi Bog je htio da sve ovako završi. Pobijedili moji Ukrajinci pa onda i Hrvatska. Savršeno!'

Gledala sam baš svaku utakmicu, sve reportaže, sve snimke slavlja... Te cure nisu pale s neba, nisu došle iz vrtića da tako kažem. Čak i kad su se ozlijedile, kad su padale, ta pozitiva u njima sve je nadoknadila, rekla je nekadašnja reprezentativka Svitlana Pasičnik

VIDEO

Pamtite sigurno tu dugu plavu kosu. Doduše, već dugo nije duga, ali ostala je prepoznatljiva plava. Svitlana Pasičnik (45), bivša reprezentativka Hrvatske, iako u tisućama kilometara udaljena od Hrvatske, naravno da je pratila povijesne trenutke Hrvatica u Danskoj.

POGLEDAJTE VIDEO: Bronca rukometašica

Pokretanje videa...

Rukometašice novo 02:07

- Normalno, u meni i dalje kuca hrvatsko srce. Za svako prvenstvo, nogometno, rukometno, podijelim okolo sve šešire i navijačke rekvizite. Evo, baš sam gledala malo ranije ukrajinski Motor koji je pobijedio Nantes u Ligi prvaka pa onda i Hrvatska. Savršeno - javila nam se Cvita iz svog doma u Ovidiopolu blizu Odesse, zbog koje je nekad davno rekla da je ona naša "ukrajinska Dalmatinka".

A što će reći o hrvatskoj bronci?

- Baš se sve poklopilo. Mislim da je i dragi Bog htio da ovako bude. Gledala sam baš svaku utakmicu, sve reportaže, sve snimke slavlja... Te cure nisu pale s neba, nisu došle iz vrtića da tako kažem. Činilo mi se da su neprobrojne u drugom poluvremenu, čak i kad su se ozlijedile, kad su padale, ta pozitiva u njima sve je nadoknadila.

Cvita, tri puta najbolja rukometašica Hrvatske,, s najboljim danima u Podravki, u završnici karijere čak je i igrala s ovim curama. Točnije, curom!

- Kad sam se vratila u Lokomotivu iz Rusije 2012., bila je tada tamo Dora Krsnik. Ma, sve su me oduševile, prave su lavice, a posebno su me oduševili naši pivoti, Ana Debelić i Keti Ježić. Naravno, i Ćamila koja je za svoju visinu jako pokretna.

I još netko...

- Nenad Šoštarić. Bio je izbornik kad sam i ja igrala u reprezentaciji, prije nekoliko godina asistirala sam mu u rukometnom kampu u Kostreni. Imao je baš super treninge i, s obzirom da danas radim s djecom, uzela sam te njegove treninge. Rekla bih da je ovo neki drugi Šoka u odnosu na moje vrijeme. Nije tada baš ovoliko znao, sada ima daleko više znanja, a ima i godina, ha, ha. U kontaktu sam s njim i kad se slegnu emocije, čestitat ću mu.

Možda i licem u lice?

- Bila sam prošle godine u Hrvatskoj, ali ove nisam mogla zbog, je li, korone. Posjetim i Koprivnicu, ali i Zagreb. Tko zna, možda me i posao dovede u Hrvatsku jer planiram sigurno i nešto više od rada s djecom, da preuzmem možda i profesionalni klub.

Dotad... Za početak smo poželjeli da se napa dobra Cvita što brže riješi prehlade...
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Đoković: Ivanišević mi više nije trener. Odlučili smo se za razlaz
KRAJ SURADNJE

Đoković: Ivanišević mi više nije trener. Odlučili smo se za razlaz

Šefinjo hvala na svemu, prijatelju. Volim te, napisao je Đoković u objavi o kraju šestogodišnje suradnje s Ivaniševićem. Zajedno su osvojili 12 Grand Slamova
Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao