Obavijesti

Sport

Komentari 25

I Drogba strijelac za 'bluese', Tottenhamu 3. pobjeda u nizu

I Drogba strijelac za 'bluese', Tottenhamu 3. pobjeda u nizu
4

Arsenal je stigao do uvjerljive pobjede od 3-0 nad Boltonom. U redove Chelsea vratio se Drogba i zabio za 4-1 'bluesa', a Tottenham je prevdođen Modrićem dobio Wigan

VIDEO

Nogometaši Tottenhama slavili su na gostovanju kod Wigana s 2-1 u 6. kolu engleskog Premiershipa, a asistent za drugi pogodak "spursa" bio je hrvatski reprezentativac Luka Modrić.

Tottenham je nastavio pobjednički niz u Premiershipu slaveći i u trećoj uzastopnoj utakmici, ovog puta protiv Wigana. Nogometaši Harryja Redknappa poveli su već u 3. minuti preko Nizozemca Rafaela van der Vaarta kojem je za pogodak asistirao Togoanac Emmanuel Adebayor. U 22. minuti već je bilo 2-0 za gostujući sastav nakon što je Velšanin Bale pogodio glavom na ubacivanje Luke Modrića iz kornera. Wigan je smanjio preko Mohameda Diamea, ali nakon što su ostali s igračem manje zbog isključenja Stevea Gohourija, nisu uspjeli ozbiljnije zaprijetiti za uzimanje barem boda. Vedran Ćorluka odgledao je cijeli susret s klupe za pričuve.

Arsenal se polako budi nakon lošeg starta sezone. Na Emiratesu je stradao Bolton s 3-0, a dvostruki strijelac momčadi Arsena Wengera bio je Robin van Persie. Treći strijelac za "topnike" devet minuta prije kraja drugog poluvremena bio je Kamerunac Song.

Chelsea je na svom Stamford Bridgeu svladao velšku momčad Swansea s visokih 4-1, a posljednji pogodak na utakmici zabio je Bjelokošćanin Didier Drogba (u igru ušao u 79. minuti) koji je zaigrao po prvi put nakon teške ozljede zadobivene u utakmici protiv Norwicha koja ga je udaljila s terena na četiri tjedna.

Brazilac Ramires zabio je dva pogotka, a Španjolac Fernando Torres, nakon što je konačno postigao pogodak, zaradio je crveni karton u 39. minuti susreta zbog preoštrog starta.

Liverpool je na svom Anfiledu svladao Wolves s 2-1 autogolom Johnsona i pogotkom Urugvajca Luisa Suareza. Utješni pogodak za goste postigao je Steven Fletcher.


 

Premiership, 6. kolo, rezultati:

Arsenal - Bolton 3-0 (Van Persie 46, 71, Song 89)

Chelsea - Swansea 4-1 (F.Torres 29, Ramires 36, 75, Drogba 90 / Williams 86)

Liverpool - Wolves 2-1 (R.Johnson 11-ag, Suarez 38 / S.Fletcher 49)

Newcastle - Blackburn 3-1 (D.Ba 27, 30, 54 / Hoilett 37)

W.B.A. - Fulham 0-0

Wigan - Tottenham 1-2 (R.van der Vaart 3, Bale 23 / Diame 50)


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici koji se igra večeras od 19.30 sati. Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju
VIDEO Strašne scene u HNL-u: Golman Gorice koljenom udario suigrača! Slomio mu kosti lica
UZNEMIRUJUĆE

VIDEO Strašne scene u HNL-u: Golman Gorice koljenom udario suigrača! Slomio mu kosti lica

Golman Gorice istrčao je s gola u namjeri da izbije loptu, ali je nehotice koljenom udario u glavom suigrača Đuru-Giulija Đekića. Ostao je nepomično ležati, a igrači su se okupili oko njega i zaklonili pogled