Obavijesti

Sport

Komentari 80

I Mamić i Šušak nezadovoljni svojima, ali su 'imali kontrolu'

I Mamić i Šušak nezadovoljni svojima, ali su 'imali kontrolu'
2

Remi Osijeka i Dinama u Gradskom vrtu (1-1) ponudio je mnoštvo uzbuđenja, ali ne i pobjednika. Obojica su trenera poručila kako su baš njihovi igrači kontrolirali igru...

VIDEO

Vidjeli smo čvrstu utakmicu i čestitke Osijeku na fanatičnoj i fantastičnoj borbi, puno trke i zalaganja što im je na kraju donijelo bod. Uz ovakvu borbu, trku i htijenje ne vidim način da Osijek ne zadrži prvoligaški status što im ja od srca želim, rekao je nakon remija u Osijeku trener Dinama Zoran Mamić.

"Očito mi stvarno leži Osijek jer sam im već četvrti put zaredom zabio, ali jako rado bih mijenjao svoj gol za našu pobjedu i tri boda", rekao je strijelac Domagoj Pavičić.

- Nisam sretan ni zadovoljan našom igrom. Iako smo vizualno kontrolirali utakmicu, jednostavno nismo imali završni pas niti smo bili konkretni u završnici. Siguran sam da igrači nisu podcijenili Osijek jer smo momčad pripremili na sve što ih je dočekalo na terenu, ali je isto tako istina da danas nije postojala ona "zadnja želja za dokrajčiti protivnika" - dodao je Mamić.

Dinamo je poveo golom Domagoja Pavičića u 26. minuti, a konačnih 1-1 postavio je Jasmin Mešanović šest minuta prije kraja. U sastavu "modrih" nije bilo Soudanija kod kojeg je došlo do "zamora materijala" nakon Kupa nacija, kaže Mamić, dok je Gonçalo iskrenuo zglob u 34. minuti, ali još se ne zna težina Portugalčeve ozljede.

I Osječani su "vizualno kontrolirali igru"

- Čvrsta, natjecateljska utakmica. Čestitke Osijeku na fanatičnoj i fantastičnoj borbi s puno trke, htijenja i zalaganja, što im je donijelo bod. Nisam sretan ni zadovoljan našom igrom. Jesmo vizualno kontrolirali igru, međutim nije bilo one posljednje želje za rješavanjem utakmice i onda to tako završi - rekao je Ivo Šušak koji je na Gradskom vrtu primio prvi gol kao trener Osijeka, ali ipak još nije izgubio.

Marko Mrkonjić/PIXSELL

- Kad se susretnu dvije momčadi objektivno različite kvalitete, nama je preostao fanatizam, ali koliko je moguće hladne glave. Strpljivo smo čekali tračak nade da nam se ukaže i on se ukazao. Nitko sretniji od mene, no sve čestitke zaslužuju igrači, ali i publika koja nas je 90 minuta bodrila - nastavio je Šušak.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 80
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani