Obavijesti

Sport

Komentari 92

I Mario Gavranović se oglasio: Navijači Rijeke su mi najbitniji

I Mario Gavranović se oglasio: Navijači Rijeke su mi najbitniji
1

Ne znam gdje ću igrati nakon Rijeke, ali znam jedno, da ću, pljeskali mi ili mi zviždali do zadnje minute u Rijekinom dresu davati sve od sebe, kao i do sada, napisao je Mario Gavranović

VIDEO

Zadnjeg dana prijelaznog roka Mario Gavranović bio je glavna priča HNL-a. Zasjenila je zavrzlama oko ponajboljeg igrača Rijeke i transfer Huga Almeide u Hajduk, čak i onaj Nikole Vlašića u Everton, a na kraju je - ostao u Rijeci.

No, iako nije promijenio klub, uspio je naljutiti navijače. Na društvenim mrežama ga vrijeđaju, nagađa se kako ga Kek više neće ni koristiti, a očekuju se i zvižduci na Rujevici zbog koketiranja s najvećim rivalom... Sve to potaknulo je Gavranovića da napiše pismo navijačima Rijeke koje prenosimo u cijelosti...

'Na tuđa mišljenja i na sve napisane tekstove i komentare ne mogu utjecati i ne želim se time zamarati. Navijačima Rijeke, jer su oni najbitniji u ovoj priči, želim reći sljedeće:

Nemojte me ocjenjivati po tekstovima u novinama ili portalima, cijenite me po svemu šta sam do sada napravio u dresu Rijeke, cijenite me po golovima, po asistencijama, po dobivenim duelima i prolivenom znoju u dresu sa Rijekinim grbom i što je najbitnije cijenite me po trofejima koje sam zajedno sa mojim suigračima i stručnim stožerom osvojio, ostvarivši u dresu Rijeke ono što nitko nikada prije nas nije osvajanjem toliko sanjanog prvenstva i kasnije duple krune.

Ne znam gdje ću igrati nakon Rijeke, a sigurno ću još igrati za druge klubove kao i 99% profesionalnih nogometaša jer takav je naš poziv, ali znam jedno, da ću, pljeskali mi ili mi zviždali do zadnje minute u Rijekinom dresu davati sve od sebe kao što sam to radio i do sada i da mi je period karijere u Rijeci sigurno najljepši u dosadašnjoj karijeri.

Ja sam igrač Rijeke i ponosan sam na sve što smo ostvarili prošle sezone i početkom ove i radujem se lijepim europskim utakmicama i nastavku prvenstva.'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 92
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani