Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
5 komentara

I najveći puste suzu: Federer se rasplakao pred kamerama...

Peter je bio jako bitna osoba u mom životu i on me naučio svemu, zbog njega sam bio igrač kakav jesam. Ajme, tako mi fali. Nadam se da bi bio ponosan na sve što sam postigao, rekao je Federer...

Foto: REUTERS
5 komentara

Roger Federer jedan je od najvećih tenisača ikad. On je jedan od onih koji vam se uvuku u kožu zbog svojih gospodskih manira i nevjerojatnog znanja koje posjeduje. Švicarac je potpuno obilježio "bijeli sport" i zapisao se u njegovu povijest osvajanjem 20 Grand Slamova, a sa 36 godina i dalje tjera po svome te osvaja trofeje.

Poznat kao vrlo emotivna osoba, Federer je često znao zaplakati nakon teško izborenih pobjeda, ali nikada se nije rasplakao u javnosti kao ovaj put. Švicarac je uoči početka prvog Grand Slama sezone, Australian Opena, odradio intervju za CNN u kojem se prisjetio Petera Cartera, čovjeka koji je zaslužan za njegove uspjehe.

- Peter je bio jako bitna osoba u mom životu i on me naučio svemu, zbog njega sam bio igrač kakav jesam. Ajme, tako mi fali. Nadam se da bi bio ponosan na sve što sam postigao - rekao je Federer i zaplakao pred kamerama. 

Peter Carter bio je njegov trener tijekom njegovih dječačkih dana, a suradnja je zapečaćena 2000. godine. Samo dvije godine poslije, Carter je poginuo u prometnoj nesreći, što je ostavilo traga na velikom Švicarcu. 

Za njegovu smrt je saznao tijekom turnira u Torontu gdje je nastupao, a vijest ga je skoro dotukla. 

- Nikada nisam bio toliko uznemiren. Izletio sam iz hotela i počeo plakati i derati se - dodao je Roger.

- Nije htio da budem neostvareni talent. Kada je umro, to je bilo za mene kao poziv, i počeo sam trenirati još jače i jače - zaključio je Federer.

Švicarac se priprema za početak sezone gdje brani brani naslov na Australian Openu, a ove godine bi mogao nakon dugo vremena zaigrati i u zemljanom dijelu sezone.

 

 

Naši partneri pišu
Message