Sport

Komentari 32

I Novak se oprostio od Đoleta: Sretno ti putovanje prema zvijezdama. Hvala ti za sve

I Novak se oprostio od Đoleta: Sretno ti putovanje prema zvijezdama. Hvala ti za sve

Ne vrijedi nam brinuti, djeco. Sve je to zapisano tamo negdje gore u zvijezdama, oprostio se Novak Đoković od Balaševića uz njegove stihove...

Tužna vijest o smrti legendarnog kantautora Đorđe Balaševića prolomila se po regiji. Đole je jedan od rijetkih kojeg su obožavali i poštovali svi narodi s ovih prostora, a mnogi su, kako i priliči, odali počast ovome velikanu.

Od njega su se oprostili mnogi sportaši, glumci, pjevači s ovih prostora, a među njima i prvi tenisač svijeta Novak Đoković

-  Sretno ti putovanje prema zvijezdama. Hvala ti za stihove koji ostavljaju veliki trag u vječnosti - napisao je emotivni Novak te se oprostio uz Balaševićeve stihove:

- Ne vrijedi nam brinuti, djeco. Sve je to zapisano tamo negdje gore u zvijezdama - dodao je Novak koji u nedjelju u jutarnjim satima igra finale još jednog Australian Opena gdje će se za titulu boriti Rusa Danila Medvjedeva.

Balašević je bio rodom iz Novog Sada, a u srednjoj školi je htio postati nogometaš. No, ljubav prema glazbi je prevladala, a volio je pratiti i ostale sportove poput tenisa. Od njega su se na društvenim mrežama oprostili i brojni regionalni sportaši, a njegovi će stihovi ostati kao uspomena.

Podsjetimo, legendarni pjevač preminuo je u petak u 68. godini života. Desetak dana liječio se kod kuće sa simptomima upale pluća. Stanje mu se pogoršalo pa je preventivno primljen u beogradsku Infektivnu kliniku.

Imao je simptome slične onima koje izaziva korona virus, no liječniku se javio tek kada su mu se oni pogoršali. Tada su ustanovili kako ima upalu oba plućna krila te je hospitalizacija bila neophodna i uputili su ga u bolnicu. Nažalost, tamo je i preminuo.

Najčitaniji članci