Obavijesti

Sport

Komentari 14

I Španjolci i Talijani sigurni: Modrić na ljeto iz Reala u Inter

I Španjolci i Talijani sigurni: Modrić na ljeto iz Reala u Inter
2

Najboljem nogometašu planete nedostaju još dvije stvari: Ballon d'Or i novi klupski izazov. Zlatnu loptu u zrak bi trebao dići 3. prosinca u Parizu, a dres promijeniti tijekom lipnja: iz bijelog Realovog u crno-plavi - Interov

VIDEO

Priča je počela prošlog ljeta, neposredno nakon završetka divnih mundialskih tjedana u Rusiji. Cristiano Ronaldo je otišao u Juventus, a svi najveći svjetski mediji grmjeli su najavama u još jednom transferu iz Madrida: najbolji igrač SP-a, Luka Modrić, trebao se priključiti hrvatskoj koloniji (Brozović, Perišić, Vrsaljko) u talijanskom gigantu Interu.

Predsjedniku Merenguesa Florentinu Perezu bilo je previše u istom prijelaznom roku izgubiti i Cristiana i Luku pa je pregazio obećanje Modriću da će ga, nakon silne niske osvojenih trofeja, pustiti ako Modrić tako poželi. Posljedica? Luki u krilo padaju sve moguće individualne međunarodne i domaće nagrade. Real je... Tek šesti u Primeri. Mundial je ostavio traga, forma se ne hvata tek tako, a i motiv više ne može biti isti nakon što se u istom dresu osvojilo: četiri Lige prvaka (zadnje tri - uzastopno), tri europska Superkupa i klupska Svjetska prvenstva, dva španjolska Superkupa te po jedna Primera i Kup Kralja!

Pa nam svakim tjednom dolazi sve više sve pouzdanijih informacija o tome da će se transfer u Nerazzurre ipak dogoditi. Sa godinu dana 'zakašnjenja', ali sve je izvjesniji. Isto javljaju i španjolski mediji koji prate Reala i talijanski kolege koji prate Intera.

Najboljem nogometašu planete nedostaju još dvije stvari: novi klupski izazov koji će se dogoditi ovog ljeta te - Zlatna lopta koju bi u zrak bi trebao dići 3. prosinca u Parizu. Konkurenti, Mbappe i Griezmann, još uvijek nisu Lukina razina, tvrdi i Realova ikona, Peđa Mijatović:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Mundo Deportivo piše kako Perez planira obnovu mega-momčadi koja je osvojila apsolutno sve što se osvojiti može te da u toj priči kao figurira i ova promjena: Modrić iz Reala u Inter, a na Bernabeu dolazi sjajni Tottenhamov Danac, 26-godišnji kreator Christian Eriksen. Katalonski dnevnik tvrdi da je Perez off the record već naznačio kako bi najpametnije navijačima bilo ponuditi nove Galacticose jer nakon odlaska Zidanea s klupe i C.Ronalda iz momčadi, jedna blistava priča više nikako ne može biti ista kao što je godinama bila.

Inače, zimska bomba na apeninskom mercatu mogao bi biti jedan povratak. Posrnuli Milan računa može li si opet priuštiti Zlatana Ibrahimovića. Ugovor na pola godine, cijena 3 milijuna eura.

A kako nema potrebe platiti odštetu, Gazzetta ta tričava tri milijuna plaće naziva - Black Friday ponudom.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Zašto su Millennialsi ludi za prirodnim proizvodima?
NOVA GENERACIJA

Zašto su Millennialsi ludi za prirodnim proizvodima?

Ah, ti Millennialsi. To je generacija koja nameće trendove, stoga je i među najvećim potrošačima, pokazalo je istraživanje agencije Pew Research. Obuhvaća sve rođene između 1980. i 2000. godine

Znate li što UVA i UVB oznake znače i koliko štete vašoj koži?
FOTOSTARENJE

Znate li što UVA i UVB oznake znače i koliko štete vašoj koži?

Mnogi misle da je kožu potrebno mazati zaštitnom kremom samo kada su na plaži, no sunce oštećuje kožu i pri svakodnevnom izlaganju. Zato se trebate zaštititi i pri najmanjem izlasku na sunce, čak i za oblačnih dana
Matirajuća krema SPF 30 sa smiljem i 3D Pro-algae
PROMO

Matirajuća krema SPF 30 sa smiljem i 3D Pro-algae