Obavijesti

Sport

Komentari 11

Ibaka izjednačio Shaqa i 'ubio' Lakerse, Šarić dao 14 u porazu

Ibaka izjednačio Shaqa i 'ubio' Lakerse, Šarić dao 14 u porazu
3

LA Lakersi su izgubili od Raptorsa 107-121, a nakon prve četvrtine su gubili s čak 25 razlike što je najviše u povijesti. Zubac je dao pet koševa, Hezonja u porazu Knicksa imao 10 koševa i 8 skokova

VIDEO

Briljantnu partiju u dresu Raptorsa imao je Španjolac Serge Ibaka. Momčad is Toronta je pobijedila LA Lakerse i LeBrona Jamesa sa 121-107, a Ibaka je odigrao utakmicu karijere uz rekordna 34 koša i vodio je svoju momčad do rekordnog ulaska u sezonu (9-1). Ibaka je ušao u utakmicu uz šut 14/14 iz igre i prvi je igrač u povijesti NBA nakon Shaquillea O’Neala iz veljače 2006. godine kojemu je to uspjelo.

Odličan je bio i Kyle Lowry s 21 poenom i 15 asistencija. James je ostao na 18 koševa, 6 asistencija i dva skoka, a Zubac je u 11 minuta na parketu imao učinak od pet koševa, jedne asistencije i 6 skokova. Lakersima će ovaj poraz ostati upamćen i po katastrofalnoj prvoj četvrtini nakon koje su gubili s čak 25 razlike što im je najgori učinak u povijesti.

Brooklyn je uvjerljivo pobijedio Philadelphiju 122-97 i tako prekinuo seriju poraza, a Dario Šarić je odigrao 24 minute, te imao 14 koševa uz tri skoka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Uvjerljivu pobjedu ostvarili su i Trail Blazersi koji su s 11-81 srušili Minnesotu Timberwolves, a sjajnu partiju odigrao je Jusuf Nurkić. Blazersi su slomili Minnesotu u drugoj četvrtini kada su napravili seriju 12-2, a Nurkić je imao 19 koševa, 12 skokova, 2 asistencije i jedan blok.

Washington Wizardsi su dobili New York Knickse 108-95, a Hezonja je u porazu ugradio 10 koševa, tri asistencije i osam skokova za 25 minuta igre. Orlando Magic je sa 117-110 dobio San Antonio Spurse, a Phoenix Sunsi su u posljednjoj četvrtini uspjeli slomiti Memphis Grizzliese i slavili su sa 102-100.

Rezultati:

  • Brooklyn – Philadelphia 122-97
  • Portland – Minnesota 111-81
  • LA Lakers – Toronto 107-121
  • Phoenix – Memphis 102-100
  • San Antonio – Orlando 110-117
  • Washington – New York 108-95
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu