Obavijesti

Sport

Komentari 2

Ibanez: Pljačkaši su "očistili" stan, odnijeli su čak i tenisice

Ibanez: Pljačkaši su "očistili" stan, odnijeli su čak i tenisice
1

Volio bih i protiv Madriđana igrati u vezi. Znate kako je, nije baš lijepo biti iza ako vas napadaju Ronaldo, Özil, Di Maria i drugi 'galacticosi', nasmijao se Lucho Ibanez

VIDEO

Dan uoči derbija Dinamovi igrači provodili su šetajući, odmarajući se, mislima usmjereni jedino na Hajduk. Svi osim Luisa Ibaneza. Uplakana majka javila mu se iz Buenos Airesa.

- U petak u pet sati pljačkaši su upali u kuću moje obitelji. Sestre i majku zaključali su u sobu i potom počeli ‘čistiti’ stan. Uzeli su sve što su našli, laptop, televizor, novac... Čak su i tenisice odnijeli. Ali to mi nije važno. Hvala Bogu da mi je obitelj živa i zdrava. Mama je plakala na telefon, sestre su bile u šoku. Bili su zaključani u maloj prostoriji - opisao je Ibanez, koji je unatoč drami u Buenos Airesu na Poljudu odigrao sjajno. 

Bio je jedan od najboljih Dinamovih igrača. Za pljačku krivi sebe.

- Trebao sam prije postaviti bolju zaštitu. Evo, upravo sam se čuo s majstorima koji postavljaju kamere u cijeloj kući - kaže Lucho.

Razmišlja li možda nakon ovoga o kupnji psa čuvara?

- Da, razmišljao sam i o tome, no odustao sam. Strah me zbog najmlađe sestre Valentine. Ima tek četiri godine i bojim se da joj psi nekako ne naude - objašnjava Lucho.

Pljačke i razbojstva u glavnom gradu Argentine česta su pojava.

- Ima mnogo ljudi koji se bave tim ‘poslom’ u Argentini, neke i poznajem, pa sam ih zamolio da mi, dok mene nema, čuvaju kuću i obitelj.

Dok su se majka i sestra oporavljale od šoka, on je šokirao Poljud.

- Gol sam posvetio njima, zabrinut sam za njih - rekao je poslije Lucho.

Nakon što je zbrinuo obitelj, odnosno osigurao je od pljačkaša, Ibanez se može posvetiti Real Madridu. U Splitu je igrao u vezi, i to odlično.

- Jedva čekam da istrčimo protiv Real Madrida. Volio bih i protiv Madriđana igrati u vezi. Znate kako je, nije baš lijepo biti iza ako vas napadaju Ronaldo, Özil, Di Maria i drugi ‘galacticosi’- kroz smijeh je završio Argentinac.

Ovdje auto nađeš gdje si parkirao?!

Sviđa mi se život u Zagrebu, grad je jako miran i siguran, rekao je Lucho došavši u Dinamo. U početku se čudio kako baš svako jutro automobil nađe parkiran baš ondje gdje ga je ostavio. To se u Argentini baš i ne događa prečesto.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju
Nakon svih turbulencija, Hajduk počeo i izbacivati igrače iz momčadi! Čija je to bila odluka?
AUTORITET ILI ČIŠĆENJE?

Nakon svih turbulencija, Hajduk počeo i izbacivati igrače iz momčadi! Čija je to bila odluka?

Uz najveću gledanost i atmosferu kojom se diči, Hajduk je na Poljudu osvojio 11 bodova manje nego Rijeka na Rujevici i osam manje nego Dinamo u Maksimiru! Od 15. ožujka kod kuće je pobijedio Rudeš i pet puta izgubio!