Obavijesti

Sport

Komentari 157

Luis se potukao zbog Mamića: Udario sam kad sam vidio krv!

Luis se potukao zbog Mamića: Udario sam kad sam vidio krv!
5

Dinamov igrač slavio je osvajanje Kupa u klubu Faces. Dvojica huligana su mu rekla da igra za Mamića. Odgovorio je da igra za Dinamo, a onda je dobio bocu u glavu

VIDEO

Neće po dobrome proslavu Kupa pamtiti Dinamov nogometaš Luis Ibanez. Nakon utakmice protiv Osijeka i osvajanja dvostruke krune, Argentinac se u noćnom klubu Faces na Jarunu sa srijede na četvrtak sukobio s navijačima. Intervenirala je i policija, a jedan od napadača završio je u bolnici sa 16 šavova na glavi. Ibanez je dobio tri šava. 

Dinamov lijevi bočni izlazio je iz toaleta kad je naletio na dvojicu navijača koji su ga navodno vrijeđali. Rekli su mu da igra za Zdravka Mamića, što je Argentinac demantirao.

- Igram za Dinamo, ne za Mamića - rekao je.

Jedan od njih pogodio je Lucha bocom, razbio mu arkadu i umalo mu izbio oko. Ibanez je uzvratio i počela je žestoka tučnjava. Omaleni Argentinac razbio je glavu jednom napadaču.

Gotovo svi Dinamovi igrači slavili su dvostruku krunu, a incident se zbio oko 3 sata ujutro. 

- Dok sam krenuo prema WC-u dvojica su me počela verbalno vrijeđati. Govorili da nikako ne igramo, da ne dajemo sve od sebe na terenu na što sam im rekao da to nije istina jer smo osvojili duplu krunu i igrali Ligu prvaka; kako se onda ne trudimo? Ubrzo nakon toga sam dobio udarac bocom u glavu nakon čega mi je potekla krv. Kada sam to vidio, vratio sam udarac nakon čega su nas razdvojili, a o svemu sam već ispričao policiji gdje sam dao iskaz i rekao da se radilo o samoobrani - rekao je danas Ibanez za Dinamovu službenu stranicu.

Ibanez nema sreće. Prije mjesec dana bio je u automobilu s Nikolom Pokrivačem i njegovom djevojkom. Napali su ih navijači ispred Maksimira, ali nije bilo bliskog kontakta. Ibanez je tad ostao miran.

Ibanezu prekršajna prijava?

Kako piše Večernji list, Luis Ibanez je dobio prekršajnu prijavu. Po policijskom zapisniku ispred wc-a je mladić (21) komentirao utakmicu, a Ibanezu se to nije svidjelo pa ga je opalio bocom. 'Navijač' je završio u KBC Rebru s lakšim ozljedama, a Luis s prijavom. Pitanje je samo otkud onda Luisu šavovi, ako ga 'navijač' nije napao.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 157
VIDEO

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu. Benzema se naljutio kad sam ga uštipnuo
Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...
JUTRO NAKON PORAZA

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...

Cijela je Hrvatska bila sigurna da ćemo izgubiti i evo, gospodo, izgubili smo, a i dalje imamo sve u rukama. Ako želimo biti prvaci, moramo jednom dobiti i Dinamo. Svima sam u klubu rekao "Nemojte da ja, Zagrepčanin, budem veći optimist od vas, Riječana"