Obavijesti

Sport

Komentari 36

Zlatan: Cijenim Cristiana, ali mi više zaslužujemo otići u Brazil

Zlatan: Cijenim Cristiana, ali mi više zaslužujemo otići u Brazil
3

Odigrali smo više težih utakmica i više zaslužujemo otići u Brazil. Cijenim Cristiana, ako nema njega, mene, Messija na SP-u, onda je to sramotno natjecanje, veli Ibra

VIDEO

Osim Hrvatske i Islanda, večeras će Svjetsko prvenstvo pokušati izboriti još šest reprezentacija. Na terenima u Europi bit će mnogi velemajstori, a najzanimljiviji dvoboj bit će onaj između Portugala i Švedske, odnosno Cristiana Ronalda i Zlatana Ibrahimovića.

- Portugal je favorit, ima bolje pojedince, ali mi smo u jakoj skupini s Njemačkom završili na 2. mjestu. Odigrali smo više težih utakmica i više zaslužujemo otići u Brazil. Cijenim Cristiana, ako nema njega, mene, Messija na SP-u, onda je to sramotno natjecanje. Tamo trebaju igrati najbolji - rekao je Ibrahimović pa navodno dodao:

- Brazil mene više treba, on ne igra s toliko žara kao ja. U odnosu na mene, on je dosadan i predvidljiv. 

Pogled u prošlost može Šveđanima dati krila. U 15 međusobnih utakmica pobijedili su Portugalce šest puta, a izgubili samo triput. Također, u sedam gostovanja nikad nisu izgubili u Portugalu! Propustili su Svjetsko prvenstvo prije četiri godine i silno su motivirani.

No, motiviran je i Ronaldo, a kada je tako, onda se obično protivniku ne piše dobro. Nije ozlijeđen, kao što su najavljivali tamošnji mediji, propustio je trening zbog umora i istrčat će u Lisabonu. Ove sezone igra u velikoj formi, u 18 utakmica zabio je 25 golova! Donekle ga prati Zlatan, u isto toliko utakmica zabio je 18 golova. Međusobno su igrali sedam puta na suprotnim stranama, što u klubovima, što u reprezentaciji, a CR je malo bolji. Dvaput je slavio, a Ibra jednom.

U svakom slučaju, čeka nas fenomenalan dvoboj koji će najvjerojatnije odlučiti jedan od ta dva majstora.

Francuska u Ukrajini, Grčka dočekuje Rumunjsku

Ukrajina ima teške komplekse od dodatnih kvalifikacija. Četiri puta su ispadali u play-offu, a izvukli su iznimno jake Francuze. Ipak, hrabre se jer već 13 mjeseci nisu izgubili utakmicu! Također, Francuska već dugo nije sila koja izaziva strah. No, kada neka momčad ima Francka Riberyja, sav optimizam pada u vodu.

Par Grčka-Rumunjska vjerojatno je najneatraktivniji od svih. Očekuje se relativno slab nogomet i malo golova. Ipak, obje reprezentacije sigurne su u prolaz.

Ako je vjerovati kladionicama, na SP ide Grčka. Uz nju Francuska, Portugal i Hrvatska!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

VIDEO Pogledajte čudesni Lukin sprint od 80 m iz drugog kuta
NEUNIŠTIVI MODRIĆ

VIDEO Pogledajte čudesni Lukin sprint od 80 m iz drugog kuta

Vidjeli smo taj potez na službenoj kameri, a sad se pojavila i snimka iz drugog kuta. Neuništivi Luka nastavlja pokazivati mlađim kolegama kako se 'gine' za momčad
VIDEO Rudešu nisu priznali gol, Joe Šimunić vrijeđao suce nakon utakmice: 'Smeće lopovsko!'
SAŽETAK UTAKMICE

VIDEO Rudešu nisu priznali gol, Joe Šimunić vrijeđao suce nakon utakmice: 'Smeće lopovsko!'

Nije hladan ostao ni bivši hrvatski reprezentativac, a danas predsjednik Rudeša Joe Šimunić kojeg je u službenom zapisniku prijavio sudac Dario Bel. Stoji kako ga je vrijeđao riječima 'p**ka vam materina lopovska'