Obavijesti

Sport

Komentari 8

Ibra: Da sam navijač Juvea sam sebi bih zviždao...

Ibra: Da sam navijač Juvea sam sebi bih zviždao...
1

Nogometaši Intera i Juventusa u 20i30 sati igraju možda najvažniju ligašku utakmicu sezone. Pobjedi li Inter praktički može slaviti novi naslov

VIDEO

Nogometaši Intera i Juventusa u 20i30 sati igraju možda najvažniju ligašku utakmicu sezone. Pobjedi li Inter praktički može slaviti novi naslov, dok bi pobjeda Juventusa ponovno otvorila prvenstvo. Na  stadionu Olimpico sigurno će večeras biti uzbudljivo.
- Želimo pobijediti u Torinu, iako nam odgovara i remi. Svaka velika momčad koja juri naslov, da bi ga osvojila, mora tući glavne rivale. Slaviti ćemo kad budemo matematički prvaci. Moramo biti oprezni, pa već smo izgubili 10 bodova kod kuće, sa pet remija. Svi griješimo u ovoj fazi prvenstva, a mi smo ispred svih jer smo jači- rekao je trener Intera Jose Mourinho u najavi meča, dodavši kako je momčad spreman za teško gostovanje.
Težak posao imat će Juventus, koji će baš protiv aktualnih prvaka pokušati izbrisati posljednja dva loša rezultata, remi s Chievom i poraz od Genoe.
- Želimo pobijediti i smanjiti razliku. Nakon zadnjih posrtanja, to će nam biti jako važan ogled. Vidim na dečkima da su spremni za utakmicu, da jedva čekaju početak. Izlazimo na teren kao da nam je zadnja utakmica - mišljenja je Claudio Ranieri prije velikog ogleda.

"NIJE TO UTAKMICA GODINE"
Zlatan Ibrahimović počet će utakmicu u tandemu s Marcom Balotellijem. Vjeruje u pobjedu Intera, iako tvrdi da taj ogled neće biti presudan:
- Nije to utakmica godine, no neće biti kao svaka druga. Mi idemo tamo pobijediti, za to smo radili zadnjih sedam dana. Vjerujem da će biti lijepa utakmica, puna emocija i lijepih poteza - rekao je Ibrahimović, koji će ponovno susresti bivše obožavatelje.
- Volim kad mi zvižde, ja bih si sam zviždao da sam navijač Juventusa i da je otišao velik igrač - samopouzdano se nekadašnjim navijačima najavio Zlatan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...