Obavijesti

Sport

Komentari 14

Ibra i Ben Arfa glavne zvijezde: Ovo je najboljih besplatnih 11...

Ibra i Ben Arfa glavne zvijezde: Ovo je najboljih besplatnih 11...
1

Drugo najatraktivnije ime na ovom popisu je ono Hatema Bena Arfe. Igrač je karijeru oživio u Nici, poslije lošije epizode u Newcastleu. Danas mu je 28 godina

VIDEO

Svako ljeto donosi stotine spekulacija oko transfera od čega se ih se ostvari vrlo mali broj. Ova priča usmjerava fokus na jedanaestoricu igrača kojima ugovor ističe u narednih mjesec dana, pa tako klubovi koji ih žele dovesti, ne moraju plaćati odštetu njihovim trenutnim poslodavcima.

Engleski Sky Sports izabrao je idealnih 11 s kojih se možete, a i ne morate složiti, ali činjenica je da bi to bila paklena momčad.

Steve Mandanda (Marseille)

Steve Mandanda drugi je golman reprezentacije Francuske i član Marseillea za koji je upisao preko 400 nastupa. Tridesetjednogodišnji golman sigurno napušta Francusku ovo ljeto po isteku ugovora i na meti je mnogih klubova iz Premiershipa.

Gregory van der Wiel (PSG)

Nizozemskog desnog beka zastupa Mino Raiola, poznati nogometni menadžer koji brigu vodi o Ibrahimoviću, Pogbi i Donnarummi. Gregory van der Wiel igrač je PSG-a koji će za nešto više od mjesec dana postati slobodan igrač. Juventus se spominje kao nova destinacija jer Raiola s njima gaji sjajnu suradnju.

Kolo Toure (Liverpool)

Kolo Toure silom se prilika našao u prvoj postavi Liverpoola posljednjih mjeseci, zahvaljujući suspenziji Sakha i padu forme Martina Škrtela. Broji 35 ljeta, a trener Jurgen Klopp želi ostanak igrača iz Obale Bjelokosti:

- On je vrlo, vrlo važan igrač, čak i kad ne igra. On je jedan od najimpresivnijih ljudi koje sam upoznao u životu.

Martin Caceres (Juventus)

Polivalentni branič Juventusa, Martin Caceres, igrač je čijih usluga se aktualni prvak Italije odriče. Problemi s ponašanjem van terena i još veći problemi s ozljedama, Martina drže posljednje dvije sezone uglavnom van pogona. Roma se postavlja kao njegova nova destinacija, a igrao je i u Sevilli i Barceloni.

Patrice Evra (Juventus)

Prekaljeni francuski bek Patrice Evra, ovih će dana priopćiti svoju odluku o tome gdje će nastaviti karijeru. Juventus ga želi zadržati i od iduće jeseni, ali ne kao prvotimca jer tu ulogu spremaju Alex Sandru, njegovoj ovosezonskoj konkurenciji. 'Uncle Pat' izrazito je važna figura u svlačionici Bianconera, priznao je to i naš reprezentativac, Mario Mandžukić.

Michael Carrick (Manchester United)

Tridesetčetverogodišnji Michael Carrick naputit će Manchester United ovog ljeta. U klub je pristigao 2006. iz Tottenhama i od tada je jedna od ključnih klupskih figura, iako njegovo ime nikad nije zauzimalo naslovnice. Riječ je o taktički izvanrednom pojedincu koji momčadi daje balans, pa se i dalje smatra da bi mogao igrati na visokoj razini u Premiershipu. Samo, u nekom drugom klubu.

Riccardo Montolivo (AC Milan)

Kapetan AC Milana još nije potpisao novi ugovor jer u njegovom klubu vlada totalni kaos u svim strukturama. Budućnost Riccarda Montoliva je neizvjesna, postoji mogućnost i ostanka u dresu Rossonera, međutim, igrač koji je 60 puta nosio dres Italije mogao bi otići u neki drugi klub. Spominje se Juventus, što bi za tridesetjednogišnjeg playmakera djelovalo spasonosno.

Sofiane Feghouli (Valencia)

Sofiane Feghouli nije u kadru Valencije već mjesec dana i sva je prilika da će napustiti Mestallu. Krilni igrač iz Alžira je 2015. proglašen najboljim klupskim igračem, ali ponašanje izvan terena koštalo ga je statusa u momčadi Paka Ayestarana:

- Ne znam hoće li Sofiane više ikad nositi dres Valencije - izjavio je trener 'šišmiša'.

Hatem Ben Arfa (OGC Nice)

Drugo najatraktivnije ime na ovom popisu je ono Hatema Bena Arfe. Igrač je to koji je karijeru oživio u Nici poslije loše epizode u Newcastleu. Njemu je 28 godina i konačno djeluje zrelo po ponašanju. Njegova nogometna klasa nikad nije bila pod znakom pitanja i nije čudno da ga traži 18 klubova. Spominjala se i Barcelona, no on je odbacio te glasine.

Moussa Dembele (Fulham)

Devetnaestogodišnji napadač Fulhama najmlađe je ime na popisu. Moussa Dembele upisao je 56 nastupa za londonski klub i postigao 15 golova. Tražio ga je Tottenham ove zime, ali igrač je ostao na Craven Cottageu. Ove je sezone zabio 15 golova u Championshipu što je pomoglo klubu da se spasi ispadanja - završili su na 20. mjestu.

Zlatan Ibrahimović (PSG)

Apsolutna zvijezda ovih 11 švedski je nogometni as. Zlatan Ibrahimović napušta Pariz iz kojeg odlazi poslije četiri uspješne sezone. Posebno je tražen u Engleskoj, a i njegova je želja zaigrati u Premiershipu. Jedan od najboljih europskih napadača predstavljat će pojačanje gdje god otišao, što ga profilira u najtraženiju 'robu' ovog ljeta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu