Obavijesti

Sport

Komentari 3

Milan nudi šest, ali Zlatan hoće devet milijuna eura za 1,5 god!

Milan nudi šest, ali Zlatan hoće devet milijuna eura za 1,5 god!
3

Gazzetta piše kako je Milan Zlatanu na stol stavio i opciju: 6.000.000 € za godinu i pol dana ugovora, ali Ibro... Traži više! Kolega Nicolò Schira tvrdi da Ibrahimović hoće 9 milijuna eura

VIDEO

Ugovor do kraja sezone, a kad sezona završi... Sam biraj hoćeš li još godinu dana ugovora. To je ponuda koju su Zvonimir Boban (51) i Paolo Maldini (51) stavili na stol Zlatanu Ibrahimoviću (38), a odgovor - još čekaju.

Pokretanje videa...

00:04

AC Milan sa Zlatanom daleko više igra na zajedničku prošlost i emocije nego na novac kojeg bosanski Šveđanin ionako ima na bacanje. A o mogućem povratku na San Siro kaže:

- Milano nije moj drugi grad nego moj: drugi dom. Sjećanja koja ima na Milano su fantastična, predivna... A ako postoji nogometni projekt koji me motivira onda neka nitko ne razmišlja o mojim godinama jer u tom slučaju mogu igrati dok ne napunim 50 - rekao je Ibrahimović za Gazzettu dello Sport.

Isti list piše kako je Milan Zlatanu na stol stavio i opciju: 6.000.000 € za godinu i pol dana ugovora, ali Ibro... Traži više! Kolega Nicolò Schira tvrdi da Ibrahimović hoće 9 milijuna eura.

Malmö prekrižio Ibru: Zapalili mu kip, prozvali su ga Judom
Malmö prekrižio Ibru: Zapalili mu kip, prozvali su ga Judom

Ibra je igrao i u Interu u kojem je bio duže i imao više uspjeha, ali Inter je sada dvije razine iznad Milana, pored fenomenalnih Lautara i Lukakua za Zlatana tamo nema mjesta. Ali ima u - Bologni koja ne krije da ga želi.

Talijanski mediji ističu da sponzor sportske opreme Macron, u čijim dresovima igra i Bologna, nema problema s tim da klubu pomogne dovesti Ibrahimovića nudeći 2 milijuna eura samo za igranje do kraja ove sezone jer predobro znaju da je Zlatan marketinška 'zlatna koka' koja bi se višestruko isplatila.

A Ibra i tu ostavlja otvorena vrata, slatkim riječima drži navijače u nadi:

- U Bologni je Siniša Mihajlović (50), a to je moj prijatelj. Divan čovjek, rijetko dobra osoba i s njim se jako često čujem - rekao je Zlatan koji bi i u Milanu i u Bologni bio apsolutni gazda svlačionice te, realno: veliko pojačanje pa makar već pošteno u 39. godini života i 21. godini profesionalne karijere.

Pokretanje videa...

Ibrahimović kružnim udarcem otvara bocu 00:15
 
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići

Boysi iznenadili porukom upravi Dinama nakon kaveza Rujevice
UOČI FINALA KUPA

Boysi iznenadili porukom upravi Dinama nakon kaveza Rujevice

U Dinamu mogu posegnuti za recipročnim mjerama u finalu Kupa i dati Rijeci pet posto kapaciteta Maksimira, ali navijači "modrih" žele da im se omogući pristup kompletnoj južnoj tribini